21 Август, 2018 14:56 1 686 3

Поляк се отказа от мач с Тервел Пулев

  • пулев-
  • европейска титла-
  • балски-
  • бокс-
  • отказ

Адам Балски предпочете мач с полски сънародник, вместо двубой в София

Тервел Пулев определено върви по стъпките на брат си Кубрат, що се касае до това съперници да бягат от мачове с него. След като италианецът Фабио Турки се отказа в последния момент от сблъсък с бронзовия медалист от олимпиадата в Лондон 2012, сега това направи и поляк. Става въпрос за Адам Балски, пише „Тема Спорт“.

27-годишният здравеняк, който има 12 поредни победи на професионалния ринг, сметна, че е по-добре да не рискува да допусне първото си поражение, ставайки по този начин 12-ата жертва на Тево. Вместо това Балски ще се изправи през ноември срещу сънародника си Никодем Йежевски, информираха медиите в родината му.

Това означава, че сега Тервел трябва да чака европейската федерация да му назначи трети противник, с когото да боксира за титлата на Европейския съюз в полутежка категория.

Пулев трябва да участва в един от подгряващите двубои на галавечерта на 27 октомври в “Арена Армеец”, на която гвоздеят в програмата ще бъде срещата на Кубрат с Хюи Фюри. Победителят от този сблъсък ще стане официален претендент на IBF за световната титла на Антъни Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 киро

    7 4 Отговор
    Полякинята да си се боксира със сънародничка . То там мъже нема !
  • 2 пфф

    4 3 Отговор
    Да извади 50 000 евро и ще го уредя да се бие с мен. Бих му разбил мутрата и безплатно, ама какъв ми е зорът да го правя, като мога да изкарам някой лев.
  • 3 vasik atanasova

    3 2 Отговор
    пълен палячо
    никакъв бокс не играе
    нека да играе с УСИК