21 Август, 2018 17:20 1 619 1

2.3 милиона италианци гледали дебюта на Роналдо

  • роналдо-
  • ювентус-
  • италия-
  • кристиано роналдо-
  • дебют-
  • зрители-
  • рекорд

Огромен зрителски интерес към Юве

2.3 милиона италианци гледали дебюта на Роналдо - 1
Снимка: БТА/ AP

Дебютът на Кристиано Роналдо с екипа на Ювентус в събота е бил наблюдаван от над два милиона души в Италия, което е четвъртото най-рекордно постижение в историята на „Скай Италия“.

Компанията, която държи правата за калчото, може да е доволна от цифрите. Роналдо премина в Юве през лятото и в събота изигра първия си официален мач за „Старата госпожа“ във Верона. Шампионите победиха Киево с 3:2 и тръгнаха успешно към осма поредна титла в първенството.

Точният брой на уникалните потребители, наблюдавали мача между Киево и Ювентус, е 2 330 234. Това е зрителски дял от 12% на Апенините. Отчетен е ръст с 68% на зрителите, които са гледали дебютния мач на Ювентус срещу Киево в сравнение с миналия сезон. Преди година Юве прие Каляри в Торино в първия кръг.

В историята на „Скай Италия“ само три мача са били наблюдавани от повече зрители – това са дербитата между Юве и Интер през 2013 и 2016 година, както и мачът между Юве и Рома през август 2015 година. Ювентус е абсолютен рекордьор по зрителски интерес. Отборът от Торино е с най-голяма фенска маса на Апенините.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    0 5 Отговор
    касандра в гледаха повече хора от тоя джендър ама за нея що не пишете този потъна вече отпишете го време беше да спрем да му гледаме женските номера на световните терени да си стои там в педерстката жабария най-добре му е там