Last news in Fakti

22 Август, 2018 12:56 1 888 3

Лудогорец с нов трансферен удар

  • махлангу-
  • лудогорец-
  • трансфер-
  • южна африка-
  • динамо букурещ

Шампионите привлякоха национала на Южна Африка Мей Махлангу

Лудогорец направи пореден сериозен трансферен удар. Шампионите привлякоха от Динамо (Букурещ) национала на Южна Африка Мей Махлангу. 29-годишният футболист играе на поста дефанзивен полузащитник.

Мей Махлангу има сериозни успехи в досегашната си кариера. С Хелзингборг е ставал шампион веднъж и по два пъти е вдигал Купата и Суперкупата на Швеция. Обявен е за играч на 2010/2011 в най-високото ниво на шведската лига „Алсвенскан“.

За националния отбор на Южна Африка има 19 мача и два гола.

От септември 2016 г. е в Динамо (Букурещ), като за румънския отбор е записал 70 мача и 3 гола. Последното му попадение е преди седмица, когато с негов гол "кучетата" печелят срещу Виторул с 1:0.

Мей Махлангу се включва в тренировките на Лудогорец в събота и ще бъде на разположение на главния мениджър Пауло Аутуори за предстоящите мачове в първенството.

„Щастлив съм, че идвам в отбор като Лудогорец. Надявам се да постигна нови успехи в първенството на България и в евротурнирите“, бе първият коментар на Мей Махлангу пред официалния сайт на разградчани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К.К.

    2 0 Отговор
    Посредствен играч на 29+, и на това му се вика трансферен удар.
  • 2 ка440

    2 0 Отговор
    Скоро няма да има нито един бял при тези делиормански изкуственяци.Толкова ли няма някое добро БЪЛГАРСКО момче,та влачите тези орангутани
  • 3 Само Боби

    2 0 Отговор
    Браво на Боби Михайлов да го избират още 100 пъти дано!!!
    Навремето имаше квоти само 4 чужденци сега даже и резервите са такива. Направо да закриват ДЮШ що си хвърлят парите на вятърът???