23 Август, 2018 14:56 1 533 2

Красимир Балъков е пред завръщане в Спортинг

  • спортинг лисабон-
  • балъков-
  • президент-
  • избори-
  • родригеш

Педро Мадейра Родригеш ще върне българската легенда в Португалия, ако спечели изборите за президент

Педро Мадейра Родригеш ще върне Красимир Балъков в Спортинг Лисабон, ако бъде избран за президент на португалския футболен гранд, съобщава местната преса. Родригеш е един от кандидатите за поста, а изборите са на 8 септември.

Бала ще бъде назначен в управленската структура на "зелено-белите" като отговорник за международните връзки. Българинът ще помага и на скаутите на клуба в търсенето на таланти от Източна Европа. Бившият български национал, който игра в Спортинг в периода 1991 - 1995 година, подкрепи кандидатурата на Родригеш във видео, разпространено в социалните мрежи. 52-годишният легендарен плеймейкър в момента е старши треньор на Етър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХероОтИртишь

    3 0 Отговор
    На тази снимка ще кажеш е някой казахстанец :)
  • 2 Левскар

    10 1 Отговор
    Най -великия ни футболист!С играта си извоюва топката на Христо Стоичков! Българския Мерцедес, накарал студените германци да гледат топло на българите в Щутгард! Неуморим като немските мотори! Поклон Красимире!