Last news in Fakti

25 Август, 2018 09:42 1 976 2

Лудогорец чака новия Пеле

  • брандао-
  • пеле-
  • лудогорец-
  • сантош-
  • атлетико гоянензе-
  • трансфер

Разградчани пребориха гранда Сантос за подписа на нападателя

Бразилският нападател Жуниор Брандао вече е договорен от Лудогорец и съвсем скоро трябва да бъде представен официално като играч на шампионите. Както е известно, „орлите" пребориха не кой да е за подписа на футболиста на Атлетико Гоянензе, а бразилският гранд Сантос.

Точно заради това президентът на клуба, дал на света Пеле и Неймар - Жозе Карлош Переш, говори пред медиите в страната за проваления трансфер на Брандао.

„Опитахме всичко, за да го привлечем. Срещахме се многократно с представители на Атлетико Гоянензе и дадохме възможно най-високата оферта, съобразена с нашия бюджет. В преговорите участва и нашият треньор Кука. Те обаче смятат, че са открили новия Пеле и изобщо отказваха да ни го продадат", коментира Переш.

Медиите в Страната на кафето вече писаха, че Лудогорец ще даде 1,5 млн. евро на Атлетико Гоянензе за 70% от правата на Жуниор Брандао.

Първоначално бразилците са искали цели 6 млн. евро за своя голмайстор, но след дълги преговори и след намесата на Пауло Аутуори, в крайна сметка от Гоянензе са клекнали за трансфера.

Не е тайна, че Лудогорец купи „на части" и Джонатан Кафу, като схемата бе почти същата - 60% при идването му в Разград, а след това бяха откупени и останалите 40%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Amazonas

    3 3 Отговор
    Що не прекръстят отбора на Лудогорензе или Зеленопакос Орлитос. Може и Витория Рязанград, Спортинг Хръсград, Лудофика (от Бенфика), Национал Лудугойрензе :)

    Коментиран от #2

  • 2 мажоритарния

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Amazonas":

    А какво би казал за Атлетико Домус Геле Ага-нензе?