Last news in Fakti

26 Август, 2018 20:38 1 186 0

Славия измъкна точка от Лудогорец

  • славия-
  • лудогорец-
  • равенство-
  • първа лига

"Белите" завършиха 0:0 с шампионите

Славия и Лудогорец завършиха при 0:0 в двубой от шестия кръг на Първа лига. "Белите" излязоха с най-доброто, с което разполагат, докато гостите от Разград бяха без куп титуляри, явно с мисъл за реванша с Торпедо Кутаиси за Лига Европа идния четвъртък (20:00 часа).

Двубоят на "Васил Левски" беше предшестван от минута мълчание в памет на жертвите от катастрофата край Своге вчера. В началото на мача двата тима започнаха активно, но с много борба, нарушения и неточни подавания, които разбиха ритъма на игра и на двата тима. Лудогорец се отчете с две идентични опасности пред вратата на Славия, като и при двете Якуб Швиерчок стреля с глава, но неточно. Най-доброто положение за Славия пропусна Шоколаров, който бе оставен сам в наказателното поле, но не намери добре топката и я изпрати в аут.

Второто полувреме започна така, както завърши първото - с много грешки и малко добри голови възможности. Първият точен удар в една от двете врати дойде едва в 55-ата минута, когато Петков отрази удар на Жоао Пауло. Славия отвърна на предизвикателството четвърт час по-късно, когато Шоколаров за пореден път пропусна пред вратата на Лудогорец, но този път стреля в очертанията на рамката, но Броун спаси. До края двата тима не записаха повече точни удари и резултатът се запази.

Славия заема деветото място с 8 точки след шестия кръг на шампионата, докато Лудогорец е трети на точка зад ЦСКА ("червените" са с мач по-малко) и на 5 зад Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА