Last news in Fakti

27 Август, 2018 15:24 4 200 0

Босът на ПСЖ е бесен на Барселона

  • псж-
  • ал хелайфи-
  • барселона-
  • рабио-
  • ракитич-
  • фифа

Насер Ал Хехайфи плаши каталунците с ФИФА

Отношенията между ПСЖ и Барселона определено не са от най-добрите, но в последните дни напрежението може да ескалира. Каталунците правят всякакви опити да вземат полузащитника Адриен Рабио, след като другите опции Франки де Йонг (Аякс) и Пол Погба (Манчестър Юнайтед) бяха отказани.

Шейх Насер Ал Хелайфи се ядоса на Барса и заради отказа на една от звездите на тима Иван Ракитич да подсили ПСЖ и заплаши "синьо-червените" с жалба до ФИФА.

Босът твърди, че е имало нерегламентирани контакти с Рабио повече от 6 месеца преди изтичането на договора му. В същото време френският халф продължава да се дърпа за нов контракт с ПСЖ и през лятото може да дойде на "Камп Ноу" без пари, след като парижани не приемат предложените им сега 50 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА