29 Август, 2018 01:00 971 0

Марсиал иска да остане в Манчестър Юнайтед

  • марсиал-
  • манчестър юнайтед-
  • оставане-
  • моуриньо-
  • продажба

Французинът е променил решението си

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал е променил мнението си и вече не желае да напуска клуба. Според информация на "Телеграф", французинът се чувства все по-добре на "Олд Трафорд" и се е изненадал приятно от факта, че шефовете отказаха да го продадат през лятото, показвайки, че смятат да разчитат на него в бъдеще.

Интерес към Марсиал не липсваше, като най-настоятелни бяха от Тотнъм. Мениджърът Жозе Моуриньо нямаше проблем с евентуална негова продажба, но шефовете на "Червените дяволи" категорично отказаха да пуснат 22-годишния играч, като очакват той да продължи да израства в следващите години и да бъде от голяма полза на тима.

Интересното е, че договорът на Марсиал изтича през следващата година и за момента не е подписал нов. От Юнайтед имат опцията да го удължат с още една година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА