Last news in Fakti

29 Август, 2018 13:04 2 624 1

Лудогорец разкарва ненужни чужденци

  • лудогорец-
  • аутуори-
  • състав-
  • трансфери-
  • чужденци-
  • чистка

Футболистите в състава на българския шампион станаха прекалено много

След като само за седмица Лудогорец привлече две нови попълнения - Мей Малангу от Динамо (Букурещ) и Жуниор Брандао от Атлетико Гоянензе, сега на дневен ред стои раздялата с някои футболисти, които не се ползват с доверието на наставника Пауло Аутуори. Очаква се в следващите дни в Разград да започнат операция "Продажба", но все още не е ясно кои футболисти ще си тръгнат от Лудогорец - или с трансфер, или под наем в друг клуб.

Ако всичко е наред и "Орлите" отстранят Торпедо (Кутаиси), което ще ги прати в групите на Лига Европа, то на Аутуори ще му трябва по-голяма група от футболисти, тъй като ще се бори на три фронта - Европа, Първа лига и Купата на България. Но въпреки това съставът изглежда сериозно раздут. В момента част от първия отбор на разградчани са 28 състезатели. В това число влизат и младия Доминик Янков, който по принцип играе за втория отбор, както и резервният вратар Даниел Наумов. Контузии пък продължават да лекуват Владислав Стоянов, Драгош Григоре, Лукас Саша и Абел Анисе, като само последният няма да играе до края на годината, пише "Меридиан мач".

Трансферът на Брандао до голяма степен означава, че Якуб Шверчок ще си тръгне от Разград. Той така или иначе не играе при Пауло Аутуори. Жоао Пауло също едва ли ще получава много шансове за изява, още повече, че няма паспорт от ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.