31 Август, 2018 01:00 1 651 0

Кариерата на звезда на Тотнъм зависи от един мач

  • хьон мин сон-
  • тотнъм-
  • звезда-
  • кариера-
  • военна служба-
  • азиатски игри

Хьон Мин Сон и Южна Корея трябва да спечелят финала на Азиатските игри

Кариерата на нападателя на Тотнъм Хьон Мин Сон зависи от един мач. Това е финалът на Азиатските игри.

Звездата на Южна Корея трябва да спечели златен медал, ако иска да продължи да се състезава във Висшата лига и да играе футбол следващите две години. Причината е, че според законите на страната Хьон Мин Сон трябва да влезе в армията за 21 месеца. Това трябва да се случи след края на Азиатските игри. Има обаче изключения - от служба се освобождават спортисти, които са спечелили златни медали от Олимпийски или Азиатски игри.

Именно това е голямата цел на Хьон Мин Сон. Той и съотборниците му победиха на полуфиналите на турнира Виетнам с 3:1, като играчът на Тотнъм записа асистенция и бе заменен в 72-ата минута, за да запази сили за финала.

В спора за титлата тимът на Южна Корея до 23 години ще се изправи срещу връстниците си от Япония. Финалът на турнира е на 1 септември от 15:30 часа, а около 2 часа по-късно ще стане ясно какво се случва с кариерата на Хьон Мин Сон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА