2 Септември, 2018 15:19 2 072 5

Реал вкарва много и без Кристиано

  • реал-
  • леганес-
  • кристиано

Реал (Мадрид) не срещна затруднения при домакинството си на Леганес в среща от 3-ия кръг на Ла Лига.

Мачът на стадион "Сантяго Бернабеу" завърши при резултат 4:1 в полза на столичани.

Точни за победителите бяха Гарет Бейл, Серхио Рамос и на два пъти Карим Бензема, а на вратата на "белите" дебютира Тибо Куртоа.

До момента "кралете" са без грешка в шампионата, като преди двубоя днес бяха спечелили мачовете си срещу Хетафе и Жирона, вкарвайки общо шест попадения, пише topsport.bg. Головете им вече са цели 10.

Леганес без съмнение не е от класата на домакините, а освен това отборът е изключително слаб гост и е успял да загуби последните си вече девет гостувания в Ла Лига. Въпреки това съставът започна добре срещата, като след първата част удържаше равенството срещу именития си опонент.

Резултатът беше открит от Гарет Бейл, който се разписа след асистенция на Даниел Карвахал в 17-ата минута на мача. Само 7 по-късно обаче Карийо върна отбора си в сблъсъка, разписвайки се от бялата точка.

След паузата Реал се развихри и вкара нови три попадения в мрежата на опонента си.

Три минути след почивката Асенсио асистира на Бензема за първия му гол в мача, а в 61-ата минута отново французинът бе точен за "кралете", този път след пас на Лука Модрич.

Крайното 4:1 оформи Серхио Рамос, който също вкара топката в мрежата след изстрел от дузпа.

Победата качи Реал на върха във временното класиране на Ла Лига, при уговорката разбира се, че голяма част от двубоите от програмата на текущия кръг все още не са се изиграли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бейл

    5 0 Отговор
    Се "отпуши", ура. Роналдо е бил едва ли не причината Бейл да не оправдаваше високата си цена. До този момент...
  • 2 ванката

    3 8 Отговор
    много ясно че тоя сопол ромналдо не е толкова добър за колкото се мисли колкото и да тренира ще си остане същия путю това че той няма талант е ясно всичко е тренировки и психично разстройство да си най-добрия но за жалост тия хора се раждат с тази дарба а не я придобиват но нека си се мисли за велик милиони хора знаят че е просто един самонадеян путю...

    Коментиран от #4

  • 3 За да

    5 0 Отговор
    бъда обективен - да, Роналдо си е безпардонен гъз. Но това не отрича факта, че е изключен футболист. Гледа ли мача Испания - Португалия? Той буквално изнесе целия отбор.
  • 4 Реалата

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "ванката":

    Ване, пиян си, лягай си!
  • 5 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    КАКВО !!! БЕЗ ДА ИЗВАДЯТ НЕЧИЕ РАМО И ДА УДАРЯТ В ГЛАВАТА ВРАТАРЯ НА ОПОНЕНТА ... Е ТОВА ВЕЧЕ Е ВЕЛИКО!!! НО ГО НЯМА ПОДЛИЯТ ТРЕНЕР /АЛЖИР/- ДА НАРЕДИ ПОРЕДНАТА ГАДОСТ-ПОДЛОСТ --- ЗА ПОБЕДА НА"РОЯЛИСТКАТА МАНГИЗЛИЙКОСТ " !!!