Last news in Fakti

3 Септември, 2018 14:33 2 161 0

Синът на Роналдо има повече голове за Юве от него

  • ювентус-
  • кристиано роналдо-
  • роналдо-
  • син-
  • гол

Кристиано-младши преподава на баща си

Синът на Роналдо има повече голове за Юве от него - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Португалската звезда Кристиано Роналдо, който премина в Ювентус през лятото, изпитва трудности с адаптирането си на Апенините. В три официални мача 33-годишният нападател не успява да се разпише.

Това все пак не трябва да тревожи особено тифозите на „бианконерите“, защото Роналдо по традиция започва по-мудно сезоните си, за да ги завърши по перфектен начин.

Роналдо обаче стана обект на подигравки, защото неговият син Кристиано-младши вече се разписа с екипа на Ювентус. Малчуганът вкара гол по време на среща на детския отбор на торинци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА