5 Септември, 2018 05:14 3 173 3

Италианска легенда защити Кристиано Роналдо

  • виери-
  • защита-
  • роналдо-
  • голове-
  • критики

Кристиан Виери заплаши да си тръгне от студио, ако се говори против португалеца

Една от легендите на италианския футбол Кристиан Виери е популярен фен на Кристиано Роналдо и като такъв заплаши с напускане на телевизионно шоу, ако се говорят негативни неща срещу португалеца.

Критиките към 33-годишната португалска звезда на Ювентус след три кръга не спират, след като нападателят все още не се е разписал, въпреки че „бианконерите“ записаха три победи и са на върха във временното класиране.

„Ако се съмняваме в Роналдо, тогава си тръгвам веднага. Трябва да го оставим на спокойствие. В Италия сме дейни и готови да го критикуваме, но според мен няма проблем с Кристиано“, обърна се Виери към водещия на шоуто Pressing Пиер Пардо.

„Той винаги е вкарвал толкова много голове. Ако имаше късмет, вече щеше да е реализирал пет попадения след три мача. Това означава, че той има шансове за гол, но топката не иска да влиза във вратата. И Ювентус трябва да се научи да го извежда, за да вкарва. Той трябва да се аклиматизира, това беше едва третата среща. Вижда се, че е най-силният от всички. Рано или късно топката ще влезе“, допълни някогашният нападател от световна класа.

След три кръга без гол в Италия лека-полека стават нетърпеливи, а тонът в медиите вече е критичен. „Защо Кристиано вече не вкарва? Вчера на стадиона имаше срещу себе си Бруно Алвес, Иакопони, Галио и Гоби, които не могат да се сравняват със Серхио Рамос, Варан или Пике. Ще се запомни само едно красиво отиграване с глава през първото полувреме. Твърде малко за него. Той търси гола с твърде много упоритост и не го постига“, написа „Гадзета дело Спорт“ в анализа си за Роналдо и изявите му в Парма (2:1) миналата събота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 CarmenKim

    1 3 Отговор
    Аз правя $ 86 на час, работейки от дома. Бях шокиран, когато съседът ми каза, че средно е $ 95, но виждам как работи сега. Сега чувствам толкова свобода, че съм мой шеф.

      Това е, което правя >> www.Ecash10.COM

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.