Last news in Fakti

4 Септември, 2018 15:29 3 994 11

Поветкин: Имам два плана за мача с Джошуа

  • поветкин-
  • джошуа-
  • световна титла-
  • бокс-
  • план

"Готов съм на всякакъв сценарий", заяви руснакът

Александър Поветкин има два различни плана за мача срещу Антъни Джошуа. Битката за световните титли в тежка категория ще се проведе на 22 септември в Лондон. Срещата е на стадион "Уембли". Все още не е ясно дали двубоят ще бъде предаван в България от някоя телевизия, но в момента текат усилени преговори.

"Никога не мисля за загуба - каза Поветкин пред "Скай Спортс". - В главата ми се върти това, което ще се случи на ринга, за да победя. Имаме два варианта, при които ще се развият събитията. В първия е Джошуа да натиска, а във втория да пази дистанция. Нямам проблем и с двата. Готови сме и за двата сценария. Срещу Дейвид Прайс допуснах грешка, но не мисля да я повторя срещу Джошуа."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вес

    3 6 Отговор
    Поветкин - Пулев №2

    Коментиран от #2

  • 2 Боян

    5 11 Отговор

    До коментар #1 от "вес":

    Това ще е много лош сценарий за Пулев, ако се изправи с/у Поветкин! Второ Джошуа ще детронира чрез нокаут Поветкина!
  • 3 BrendaAltizer

    2 15 Отговор
    Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен.

    Ето какво правя ... >>>> www.Ecash10.com
  • 4 Иванчо l-ви

    21 4 Отговор
    Мачкай Саша !!!
    Изкриви му черната тиква !!!

    Коментиран от #6

  • 5 У лево е Крим

    9 1 Отговор
    Поветкин е силов играч, носещ много на удари. От друга страна е пъргавият Джошуа, който видимо е феномен. Очаквам сериозен и тежък мач. В общи линии и двамата имат своят шанс поне според мен. Поветкин има много тежка ръка, но и Джошуа никак не лъже! Освен, че удря здраво е и много бърз и разбира се много млад, което му дава необходимото предимство. Интересен мач, който чакам с нетърпение!
  • 6 кучето шаро

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Иванчо l-ви":

    Как стигна до първи клас Иванчо !?!

    Коментиран от #9

  • 7 Психолог

    0 6 Отговор
    Какъв Поветкин, какви 5 лева?
  • 8 Бокс бейби

    4 0 Отговор
    Да наистина Сашо е голям боксьор, няма две мнения... Обаче ако трябва да сме честни Антъни е по "надарения" атлет. Висок, млад, достатъчно техничен. Може а и според мен ще търси дистанцията... Просто нещата не са в полза на Александър, ала да видим. Ще е много интересен мач във всеки случай

    Коментиран от #10

  • 9 Иванчо l-ви

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "кучето шаро":

    Защо питаш ?
    Искаш да те уредя ли ?
  • 10 десертен ордьовър

    0 4 Отговор

    До коментар #8 от "Бокс бейби":

    Кое ще му е интересното - обречена работа!!!
    Много по-интересно щеше да бъде наши0 ЧАЛГАР да се изправи срещу Поветкн - това щеше да е МАЧ! А годинките тежат повече от илограмите и Поветкин, яма шансове нататък, освен с нашенския галош, фен на циганията и чалгията...

    (Винаги се кефя на пребит чалгар)
  • 11 MT Гонтан

    0 0 Отговор
    И какви усилени преговори текат в момента ? Единственото което тече е акото с което ни заливат от сутрин до вечер .
    А Поветкин що не каже и за трети и четвърти вариант ?
    Вариант 3 : Еди Хърн му е подхвърлил някоя рубла под масата за да поиграе на стара баба и Джошката да продължи да ръси позитивни мисли по електронните медии
    Вариант 4 : Путюхата да се е намесил на високо равнище и да му е казал Павьеткин , за Путину за родину , ако победиш веднага те прая директор на спорта в Раша , доживот си уреден с един куп ордени , и пенсия всеки месец 20$ , ама ако загубиш ще ти конфискуваме москвича , и ще национализираме нафтата у мазата дето се топлите с нея . Извън шегата , харесвам Поветкин и играта му . Желая му успех !!!