5 Септември, 2018 12:28 3 217 2

Роналдо плаши със съд заради Джорджина

  • роналдо-
  • съд-
  • адвокати-
  • новина-
  • джорджина

Португалецът реагира на новина, която "очерня" половинката му

Кавалерът на “Златната топка” Кристиано Роналдо е защитил своята половинка Джорджина Родригес, твърди Informalia. От Mediaset излязоха с новина, че красивата брюнетка е изоставила тежко болните си баща и баба, след като е започнала да излиза с футболната мегазвезда. На свой ред португалецът предприел действия и посредством своите адвокати е изпратил факс до медията, в който обяснява, че няма да се поколебае да съди компанията.

От Mediaset са взели насериозно заканителния тон на Роналдо и дори са решили да не пращат екип до Лорка, където живее бабата на Джорджина. Плановете на италианската медия бяха да изпрати екип до мурсианския град да направят интервю с бабата, но действията на португалеца са стреснали компанията и тя спира разследването.

Самата Джорджина не спира да подкрепя своя любим, който пък е критикуван заради головата си суша с екипа на Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сссссссссссссссссссс

    8 3 Отговор
    И на тоя не му стигнаха парите какво да кажем за хората които умират от глад по света
  • 2 Мирослава

    4 0 Отговор
    До1 Ужасно отблъскващ коментар!Срамно и грозно е да се обръщаш към когото и да е човек с "тоя".Ако беше достатъчно интелигентен и информиран,какъвто със сигурност не си,щеше да си наясно,че "тоя" е един от най-големите дарители сред спортистите:)Жалко е,че има хора като теб:)