Last news in Fakti

7 Септември, 2018 14:29 1 266 1

Марадона отново ще бъде треньор

  • дорадос-
  • марадона-
  • треньор

Легендата ще поеме втородивизионния мексикански Дорадос

Легендарният футболист Диего Армандо Марадона пак ще става треньор. Дон Диего е приел да застане начело на втородивизионния мексикански Дорадос. От клуба се похвалиха с аржентинеца чрез клип в социалните мрежи.

До момента треньор на Дорадос беше Франсиско Хамес. Той беше уволнен, след като отборът спечели едва три точки от първите пет кръга и е на 13-о място от 15 отбора. Дорадос няма успехи в елита на Мексико, като четири пъти печели титлите във второто ниво.

Всъщност, това е втора работа за Марадона. Той прие да бъде председател на Съвета на директорите на беларуския Динамо Брест преди повече от месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.