Last news in Fakti

9 Септември, 2018 12:58 1 488 0

Ел Маестро: Няма да даваме повече под наем

  • ел маестро-
  • наем-
  • преотстъпване-
  • състав-
  • оптималност-
  • цска

Наставникът на ЦСКА заяви, че е намерил оптималния състав

ЦСКА няма да се разделя с други свои футболисти поне до зимата. Припомняме, че последно Пламен Гълъбов бе преотстъпен на Етър до края на 2018 година. След него обаче друг няма да си тръгне от "Българска армия", пише "Меридиан мач".

Причината е, че треньорът Нестор Ел Маестро смята, че това е оптималният му състав и няма нужда от повече промени. В момента "червените" имат по двама футболисти на всеки пост, а младежкия национал Стойчо Атанасов не намира място дори сред резервите. Той обаче ще остане в клуба, за да може да се реагира при евентуални бъдещи проблеми.

През това лято ЦСКА вече преотстъпи няколко футболисти като Никола Колев и Пламен Гълъбов са в Етър, Георги Китанов е в Черно море, Александър Георгиев е в Септември, а Тонислав Йорданов премина в Литекс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА