9 Септември, 2018 14:03 1 946 1

Сари: Роналдо има много да се доказва!

  • роналдо-
  • ювентус-
  • адаптация-
  • челси-
  • сари

Мениджърът на Челси не е убеден в приспособимостта на португалеца

Мениджърът на Челси Маурицио Сари не е убеден, че Кристиано Роналдо със сигурност ще постигне големи успехи в Ювентус, както предполагат повечето специалисти. Бившият наставник на Наполи познава добре обстановката в Серия "А" и смята, че португалецът тепърва има да се доказва по терените на Апенините.

"Теоретично погледнато, трансферът на Роналдо увеличи предимството на Ювентус пред Наполи. Но по-важно е какво се случва в съблекалнята. Нека видим дали той ще успее да се адаптира към италианския футбол, дали ще се разбира със съотборниците си в Ювентус. Важно е и дали те ще успеят да му помогнат да бъде на нивото от последните години", заяви Сари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Продалдо, Йозил, Киро Космонавта, Митьо Барбуков и Гризман у Галатасарай при Туньо да му ближат г*за!