9 Септември, 2018 15:58 2 064 4

Кантона: Моуриньо не става за треньор

  • кантона-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • гуардиола

"Мениджърът изповядва лош начин на игра, който никога няма да се хареса на феновете", заяви легендата

Легендата на Манчестър Юнайтед Ерик Кантона се изказа остро срещу настоящия мениджър на "червените дяволи" Жозе Моуриньо. Французинът обвини португалеца за слабите резултати и допълни, че самото му назначение е било грешка.

"Представянето на португалеца хич не ми харесва. Прекалено рано е да правим, каквито и да било заключения за настоящия сезон. Манчестър Юнайтед е голям отбор и ще остане такъв винаги. Сигурен съм, че отборът ще печели купи”, сподели Кантона пред Daily Mail.

“Начинът на игра? Той въобще не ми харесва. Мениджърът изповядва лош начин на игра, който никога няма да се хареса на феновете. Няма забавление, липсва и креативността в отбора. Харесвам Моуриньо, който е добър човек, но той не е правилният за Юнайтед. Шефовете трябваше да назначат Гуардиола. Той трябваше да е тук и да принесе магията си в клуба, а не да я прави в друг клуб. Тим, който няма да назова името му”, продължи Ерик Кантона.

„Вижте, аз се шегувам с Манчестър Сити, но отборът им играе страхотен футбол. Затова смятам, че Гуардиола трябваше да е начело на Юнайтед. Той е наследникът на Йохан Кройф. Играл е под негово ръководство в Барселона и е научил всичко от него. Той е единственият, който отговаря на профила на Юнайтед”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цигане

    1 21 Отговор
    Кой е този циганин на снимката бааа

    Коментиран от #4

  • 3 Ники

    9 4 Отговор
    Този циганин е Велик .А Роси мърша
  • 4 цигане

    2 7 Отговор

    До коментар #2 от "цигане":

    А ба бърчет неможах да те позная бааа, Кога от Кондьо стана Кантона