Last news in Fakti

10 Септември, 2018 11:56 1 099 1

Джеси напуска ЦСКА при добра оферта

  • джеси-
  • оферта-
  • продажба-
  • цска-
  • раздяла

Ръководството на "червените" готово да се раздели с ганаеца

Ръководството на ЦСКА е склонно да се раздели с един от основните си футболисти - Едвин Джеси, през зимата, твърди "Меридиан Мач". Това обаче ще стане само при добра оферта за национала на Гана, чийто договор с клуба от Борисовата градина е до лятото на 2020 година.

Джеси бе привлечен през миналата зима и оставя добри впечатления с изявите си. Офанзивният футболист е израснал в Холандия. Проблемът с него е, че често се контузва и изпуска важните мачове.

Джеси играе на крилото и зад нападателя, а за тази позиция в ЦСКА са набелязали национала Тодор Неделев, към когото ще има мощна офанзива през паузата на първенството.

Не е изключено през зимата да дойдат и други нови попълнения, което ще отбори вратите към Европа за 27-годишният Джеси, който има сериозна репутация и интерес към него не липсва и в момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.