Last news in Fakti

10 Септември, 2018 14:33 1 831 3

Левски ще прави важни промени

  • левски-
  • фенове-
  • аксесоари-
  • талисман-
  • сайт

"Сините" ще имат нов сайт и ще се появи и талисман на клуба

Левски гласи важни промени, които да зарадват феновете. Част от тях са свързани с новия Сектор „А“ на "Герена", пише „Тема Спорт“.

„Сините“ скоро ще имат нов сайт, който ще бъде много по-добър от сегашния и ще предлага много повече на запалянковците. С разработването му се е заел маркетинговият директор Тодор Минев. В момента клубът работи и по други изненади за феновете, включващи допълнителни аксесоари. Скоро в действие ще се появи и талисманът на клуба – лъвче, което все още не е получило името си. В момента тече анкета как да се казва той. За момента най-много гласове събира Лъвски.

Фенското сдружение „Сини сърца“ работи усилено по това да отвори музей на Сектор „А“. Това трябваше да се случи преди две години. На Общото събрание на клуба, което се проведе през миналата седмица, темата е била повдигната. От „Сини сърца“ са съобщили, че са инвестирали крупна сума за завършване на помещението, отделено за експонатите. Очаква се до края на есенния полусезон музеят да бъде пуснат в експлоатация.

Левски работи и по прехвърлянето на съблекалните за футболистите и съдиите, както и фитнеса, в Сектор „А“. Не се очаква в обозримо бъдеще обаче да започне строеж на козирка на трибуната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DebbieCarter

    0 3 Отговор
    Аз правя над $ 7k на месец, работещи на непълен работен ден. Продължих да чувам други хора да ми кажат колко пари могат да направят онлайн, затова реших да го разгледам. Е, всичко беше вярно и напълно промени живота ми.

    Това е мястото, където започнах>>>>> Ecash10.COM

    Коментиран от #3

  • 2 Мършата

    1 2 Отговор
    Трябва ви Георги Иванов Гонзо в треньорския щаб! Антон Велков би могъл също много да помогне в тактически план!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.