11 Септември, 2018 11:27 948 2

Мексикански тим представи Марадона (ВИДЕО)

  • дорадос-
  • представяне-
  • марадона-
  • треньор-
  • фенове

Аржентинската легенда пое Дорадос

Мексико или поне северозападната му част полудя, след като Диего Марадона беше официално представен като треньор на Дорадос де Синалоа. Хиляди фенове на тима от град Кулиакан се стекоха на „Естадио Банорте“, за да видят отблизо футболната легенда и да се снимат с него.

"Дошъл съм да работя, а не на ваканция. Мога да дам на футболистите мотивация. С нас ще е трудно да се играе", заяви Марадона, който изглеждаше доста изморен от пътуването до Мексико.

При назначението за треньор на Дорадос през миналата седмица Диего Марадона обяви, че ще съвместява треньорската си работа в Дорадос с директорския пост в Динамо (Брест). В началото на лятото беларуският клуб назначи аржентинеца за почетен президент и директор. Тогава Марадона дори обеща, че ще вложи лични средства в трансфери на тима, но от известно време не се е появявал в бившата съветска република.

Само преди дни Диего Марадона пристигна в Мексико, а на летището беше посрещнат като бог. Десетки фенове се стекоха, за да го посрещнат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    0 0 Отговор
    Най-големият футболист, който съм гледал... за съжаление вече е пълна развалина...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.