12 Септември, 2018 12:32 1 203 2

Гаскойн: Никога няма да има втори като мен

  • гаскойн-
  • англия-
  • легенда-
  • заплати-
  • играчи

Легендата разкритикува днешните играчи

Футболната легенда на Англия Пол Гаскойн разкритикува днешните играчи за прекалено високите заплати, които получават. Газа, който имаше проблеми с алкохола и наркотиците, никога не се е стискал и е харчил пари за удоволствие, определи като безумни средствата, които се дават за недоказани играчи.

"Гледам, че днес има 18-годишни хлапета, които взимат по 50 хиляди паунда на седмица. Ние, ако взимахме такива заплати, щеше ли да ви пука дали играете добре или не? Какъв е стимулът им?

Аз също не съм се оплаквал от пари. Имаше дни, в които тропах по вратите на съседите с 10 бона в ръка и ги питах дали искат да отидем в Дисниленд. Дал съм и около 1 милион паунда за благотворителност без да знаете.

Никога няма да има играчи като Брайън Робсън, като Пеле и като Пол Гаскойн. Никога няма да искам някой да е като мен, защото знам, че е невъзможно. Спокоен бях, когато топката е в мен, защото знаех, че съм толкова добър, че няма как да има проблем", коментира Газа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Денислав

    2 2 Отговор
    Тъпо английско пиянде