12 Септември, 2018 13:58 885 0

Невероятна изненада за дете в нужда (ВИДЕО)

  • хуто-
  • церебрална парализа-
  • тъчдаун-
  • изненада-
  • радост

10-годишният Хейс Хуто, който страда от церебрална парализа, реализира тъчдаун

Невероятна история за доброто и спорта трогна до сълзи феновете от цял свят. В основата й е 10-годишният Хейс Хуто от Джорджия (САЩ), който от 18 месеца трябвало да стои далеч от мечтата си да играе американски футбол, тъй като има церебрална парализа.

Майката на момчето разказала на треньора му, че Хуто спи с топката всяка вечер и не изпуска мач по телевизията, което накарало наставника да го включи в игра.

Момчето било поканено да изведе отбора до тунела, след което му казали, че може да навлезе на терена с инвалидната си количка, а накрая малкият Хейс бил съпроводен от съотборниците си, за да постигне тъчдаун не без помощта на съперниците, които също се включиха в изненадата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА