12 Септември, 2018 14:58 909 0

Левски бърза с новия договор на Обертан

  • обертан-
  • договори-
  • левски-
  • стоянович

Ръководството на Левски вече започна преговори с една от звездите на тима Габриел Обертан за нов договор, пише "Тема Спорт".

След като бе доста активен на трансферния пазар, привличайки шестима нови футболисти, сега Левски ще премине към следващата важна задача - задържане на играчите, които треньорът Славиша Стоянович харесва, но са с изтичащи договори. №1 в този списък е Габриел Обертан. Французинът е звездата на "сините" и през този сезон играе доста силно, като дори бе определен като един от капитаните в отбора. През лятото сериозен интерес към него имаше от Ланс, но бившият играч на Манчестър Юнайтед предпочете да остане на "Герена".

От Левски вече започнаха разговори с играча за удължаване на договора му. "Сините" искат максимално бързо да са наясно дали Обертан смята да играе за Левски и през следващата година. Шефовете се надяват на положителен отговор от 29-годишния футболист.

Друг от любимците на "сините" фенове - Давид Яблонски, е в същата ситуация. И неговото бъдеще е неясно, още повече, че Левски преди дни подписа за 3 години с португалеца Нуно Рейш. Двамата ще се конкурират за място в стартовата единайсеторка.

На "Герена" ще трябва да решават и какво да правят с вратарите. В момента клубът разполага с цели петима - Мартин Полачек, Божидар Митрев, както и младоците Николай Кръстев, Димитър Шейтанов и Петър Иванов. През зимната пауза със сигурност ще се стигне до раздяла с някой от тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА