14 Септември, 2018 16:31 1 664 2

Немски тим въведе "Колело на наказанията"

  • рб лайпциг-
  • рангник-
  • колело-
  • наказания-
  • дисциплина

Играчите сами определят наказанията си

Треньорът на РазенБалшпорт (Лайпциг) Ралф Рангник въведе изключително любопитен начин за определяне на наказанията в тима

Наставникът на „червените бикове“ постави в клубната база Колело на наказанията, което се завърта от всеки футболист, който нарушава дисциплинарния правилник. По този начин играчът сам избира формата на наказанието си.

Сред вариантите са: продаване в клубния магазин или кафенето, работа като екскурзовод за стадиона, косете на тревата на тренировъчните терени, покупка на подаръци за сътрудниците на клуба, провеждане на тренировки в балетно трико или розова фланелка и др.

Има и сектор на колелото, който автоматично спасява попадналия на него футболист от налагане на наказание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MaxineCooper

    0 13 Отговор
    Последната ми заплата беше 2500 щатски долара за работа онлайн 12 часа в седмицата. Сестра ми приятел е средно 8k за месеци сега и тя работи около 30 часа в седмицата. Не мога да повярвам колко лесно беше, след като се опитах. Потенциалът с това е безкраен.

    Това е, което правя>>>>> Ecash10.COM

    Коментиран от #2

  • 2 ЦСКА умре

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "MaxineCooper":

    МАЙНАТА ТИ!