14 Септември, 2018 17:26 1 224 2

Лалова: Мисля за Олимпиадата през 2020-та

  • лалова-
  • олимпиада-
  • токио-
  • бъдеще-
  • кариера

"Надявам се да мога да бягам на 200 метра в Токио", заяви родната спринтьорка

Ивет Лалова е щастлива, но и малко тъжна след края на сезона в леката атлетика.

“Не беше лесно, особено когато имаш и контузии. Сезон номер 18 идва и мисля в дългосрочен план за Олимпийските игри през 2020 г. Едва ли ще отида на 400 метра, особено в края на кариерата, няма да издържа, но ще се радвам, ако успея да се задържа в 200 метра”, заяви спортистката пред БНТ.

“Обожавам България и искам през моя опит и обич да върна нещо на страната, да развия детския спорт или този при подрастващите, не знам засега как, но искам да оставя нещо след себе си в спорта, каза Ивет Лалова, която утре организира детски турнир с участието на над 340 млади атлети.

“Децата ме подсещат защо аз съм започнала с леката атлетика, а една от причините беше чисто любопитство и сега не мога да спра, каза Лалова.

Според нея с пример може да се откъснат децата от компютрите и да се заведат на стадиона.

Успехите ми в спорта и възможността да се организират спортни събития помагат на тази кауза. Така децата ще разберат, че спортът е важен, модерен, здравословен, каза още Ивет, цитирана от “24 часа”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Воайора

    3 1 Отговор
    Ивет хубава си спор няма.Доста съм лъскал бастуна за теб ама за бягането вече май не ставаш. Има къде,къде по- млади сърнички.......

    Коментиран от #2

  • 2 мъка

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Воайора":

    То в леката атлетика не гледат младите сърнички..... а резултатите които дава.