Last news in Fakti

17 Септември, 2018 13:57 992 0

Тим от Втора лига не се отказва от Гаджев

  • гаджев-
  • царско село-
  • манолов-
  • трансфер

Царско село държи да привлече бившия играч на Левски

Лидерът във Втора лига Царско село не се е отказал от идеята за привличането на бившия капитан на Левски Владимир Гаджев, пише "Меридиан Мач". Халфът е без отбор, а в последно време засилен интерес към него проявява и Ботев Враца, за което призна открито Валери Божинов.

Според изданието обаче собственикът на Царско село Стойне Манолев е натоварил капитана на тима Веселин Минев със задачата да убеди Гаджев да се присъедини към отбора. Минев и Гаджев са играли заедно в Левски и се познават добре.

Самият Гаджев не бърза с отговор, тъй като иска да си намери отбор в чужбина. До края на седмицата ще стане ясно къде ще продължи кариерата си халфа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА