Last news in Fakti

18 Септември, 2018 14:29 1 760 1

Н'Голо Канте отиде на вечеря у фен

  • канте-
  • вечеря-
  • покана-
  • фенове-
  • джамия

Привърженикът е разпознал звездата на Франция в джамия

Халфът на Челси и световен шампион с Франция Н'Голо Канте за пореден път показа, че е най-скромната футболна звезда. Той е обичан не само заради уменията си на терена и вечната си усмивка, но и заради постъпките и свенливостта си. Този път 27-годишният дефанзивен халф гостува на фен, който го разпозна по време на молитва. Невероятната история е станала в събота.

Според информацията от английските медии, Канте е планирал да хване влака „Eurostar“ от Лондон до Париж след победата с 4:1 над Кардиф. Футболистът обаче закъснял и изпуснал влака. Затова влязъл в близката джамия. Там бил разпознат от футболен фен и неговите приятели, които първо му поискали автограф, а след това завързали разговор. Всичко завършило с покана за вечеря в дома на един от групата, а Канте приел.

В дома на своите нови познати Н'Голо Канте не само ял за вечеря ориз с къри, но гледал футболния обзор „Мач на деня“ по „Би Би Си“ и дори поиграл на „ФИФА“ с домакините.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помешчик Артьом Безродний

    14 0 Отговор
    Оно кой си е пичага, такъв си остава!