Last news in Fakti

19 Септември, 2018 10:56 1 126 1

Интер възкръсна в края и обърна Тотнъм

  • интер-
  • тотнъм-
  • обрат-
  • мач-
  • футбол-
  • шампионска лига

Интер постигна трудно извоювана победа с 2:1 над Тотнъм в мач от група "В" на Шампионската лига. "Нерадзурите" постигнаха драматичен обрат в последните минута на срещата на "Сан Сиро". Кристиян Ериксен бе дал преднина на гостите в 53-ата минута, но в 85-ата Мауро Икарди изравни с блестящ гол, а във втората минута на продълженията Матиас Весино изненада всички и донесе успех на италианския гранд, пише topsport.bg.

Лондончани водиха убедително през по-голяма част от срещата, но допуснаха пробив в края на срещата и изпуснаха да се поздравят дори с трите точки.

Интер започна по-силно срещата, но дълго време не се случи нищо интересно пред една от двете врати.

В 53-ата минута Тотнъм обаче нанесе своя удар. Ериксен се справи с двама бранители и стреля извън наказателното поле. Ханданович се справи, но Миранда не успя да изчисти добре топката, която попадна отново в датчанина. Халфът отново нанесе удар, който рикошира в бразилския бранител и стана неспасяем за 0:1.

Интер стигна до изравнителен гол в 85-ата минута. Кейта Балде намери Мауро Икарди пред наказателното поле. Аржентинецът намери топката от движение и не остави шансове на Ворм за 1:1.

Във втората минута на добавеното време "нерадзурите" стигнаха до пълен обрат. Стефан де Фрай отклони топката след центриране от корнер, а най-съобразителен бе Матиас Весино, който с глава вкара за крайното 2:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JeannePinard

    0 0 Отговор
    Последната ми заплата беше 2500 щатски долара за работа онлайн 12 часа в седмицата. Сестра ми приятел е средно 8k за месеци сега и тя работи около 30 часа в седмицата. Не мога да повярвам колко лесно беше, след като се опитах. Потенциалът с това е безкраен.

    Това е, което правя......>>>>>> Ecash10.COM