Last news in Fakti

28 Септември, 2018 17:59 3 655 7

Вердум: Нурмагомедов ще разкъса Макгрегър

  • ufc-
  • mma-
  • прогноза-
  • вердум-
  • макгрегър-
  • нурмагомедов

"Не харесвам стила на Конър", заяви бразилецът

Бившият шампион на UFC в тежка категория Фабрисио Вердум даде много категорична прогноза за битката през следващата седмица между Конър Макгреъгър и Хабиб Нурмагомедов. Мачът е на 6 октомври и се очаква да счупи рекорда за най-много приходи от ММА мач.

"Не ми харесва стила на Конър Макгрегър - коментира бразилският ветеран, който в момента изтърпява наказание за допинг. - Много говори, но въпреки това успешно се бие. Хабиб просто ще го убие. Мисля, че съдиите ще спрат мача във втория рунд."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El comandante

    6 10 Отговор
    Успех на Хабиб.И след като го разкъса да не забрави да го н...е докато е топъл!!!! И преди и сега където стъпят наглосаксит се превръща в кочина!!!!!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 ММА

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "El comandante":

    Недей така човек, макгрегър е легенда. За съжаление владее само страйкинг без добър граплинг. Хабиб е супер борец един път повали ли го мача свършва. Бразилците с тяхното BJJ нормално да дадат предимство на хабиб. Ако макгрегър остане на крака бие тоест за цели 3 рунда да опази краката, звучи невероятно но той ще тренира за това.
  • 3 Груьо

    4 0 Отговор
    Колеги, не ви е сила спорта. Макгрегър има не лошо бразилско джу джицу и уникален страйкинг. Рундовете ще бъдат 5 защото това е шампионски двубой. Вердум може да дава каквито си иска прогнози, това си е негова работа. Без това вече е пенсионер, допинг наказанието му изтича след 4 години, когато ще е на 44.

    Коментиран от #5

  • 4 Груьо

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "El comandante":

    Човек, само някой който използва такъв ник, може да е толкова глупав. Конър, не е англосаксонец, той е ирландец. Ирландците са квоти. Англи и сакси, са германски племена.
    Капиш
  • 5 ММА

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Груьо":

    Колега, страйкига му е мн. добър а лявата ръка феноменална. Обаче Макгрегър и BJJ?? Дай един двубой спечелен със submission??? От друга страна Хабиб е като валяк и досега никой не е могъл да опази краката си докато е прав или главата си докато е на земята.
  • 6 V.I.S

    0 0 Отговор
    McGregor за голямо съжаление някък стигна до там да стане милионер но не и с уменията си като боец,много късмет имаше когато най много му трябваше срещу José Aldo тогава просто натисна копчето по точно,другите мачове са срещу противници който знаеха че трябва да загубят най вероятно срещу някой милион,,мачът срещу N.Diaz се видя какво може всъщност на реванша естествено някък спечели заради съдиите който естествено трябва да вдигат рейтинга на UFC , ..също така ужасно много говори гнусотии и така психически натоварва което е позволено но е някък подло или к.рвенско,..като боец не струва и да се сравнява сам с Mohamed Ali е мега смешно и накрая онзи дребния ТМТ Майското Време😂 му нахрани егото на боксовия ринг.,,това е лично мнение естествено и не разчитам да се хареса на никой,също така и не харесвам Ирландеца и съм леко предубеден.поздрави на всички запалянковци и на мачът ще видим,..но Khabib ще го отнесе като товарен влак ,ще го размята в клетката като куче кокошка!изключително много се надявам да съм прав!А по въпроса за Conor I BJJ 😂🔫. Мега Смях!Поздрави!
  • 7 Владимир

    0 0 Отговор
    Много е смешно да се каже кой ще победи, двамата имат много различен стил, ако Konor оспее да се държи на растояние от хабиб ще го смаже но ако посволи да влезе в него край