Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 13:27 3 485 3

Нурмагомедов се бори с мечка, когато е на 9 (ВИДЕО)

  • нурмагомедов-
  • мма-
  • макгрегър-
  • мечка-
  • борба

Любопитно видео с ММА боеца излезе отново на сцената

Социалните мрежи отново завъртяха прочуто видео на 9-годишния Хабиб Нурмагомедов (26-0), който се бори с мечка някъде из Русия. Клипът датира от 23 септември 1997-ма и отново стана актуален напоследък покрай подготовката за най-дългоочаквания мач в ММА средите за последните години - Нурмагомедов срещу Конър Макгрегър (21-3).

Гигантският сблъсък ще се проведе на UFC 229 в “Т-Mobile Arena” на 7 октомври около 05:00 часа сутринта българско време, като това ще е първият ММА двубой на ирландската звезда от две години насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юююю

    31 0 Отговор
    Че мечока е малък -това е ясно...но въпроса е,че трябва да се пречупи страха в него-затова са организирали тази"борба". Дядо ми е разказвал,че и у нас навремето е имало такава практика-насърчава се смелостта,ловкостта и "чупи"страха у децата.

    Коментиран от #2

  • 2 мда

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Юююю":

    Мда така се правят мъже а не джендъри. После се пита света защо срещу Руснаците не трябва да се тръгва. От едната страна са западняците с техните цветни флагове и силиконова култура а другата корави и безстрашни пияници дето се хвърлят без много да му мислят. Аз лично предпочитам да застана до вторите а вие?

    Коментиран от #3

  • 3 Просия

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "мда":

    Педерастията не е по-малко опасна от алкохолизма !!! А овцата си е овца независимо кой е пастира !!! Общо взето си готов да бъдеш овца, или по-точно ти си овца !