Last news in Fakti

8 Октомври, 2018 11:58 8 588 12

Тайсън: Нурмагомедов е по-яростен и от мен

  • нурмагомедов-
  • ярост-
  • тайсън-
  • комплимент-
  • макгрегър-
  • ufc-
  • mma

"Не съм предполагал, че ще има такива сцени след мача", заяви легендата

Боксовата легенда Майк Тайсън коментира зрелищната ММА битка между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър, след която дагестанецът скочи да се бие с целия щаб на ирландеца.

"Никога не съм предполагал, че мачът ще свърши така. Лудост! Този е по-яростен и от мен", написа Железния в социалните мрежи.

Припомняме, че след срещата полицията арестува трима души от щаба на Нурмагомедов, а самият той бе заплашен с отнемане на шампионския пояс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    45 22 Отговор
    Сиганска работа.
  • 2 СссереМ

    12 54 Отговор
    Пускайте го вагнеровците в Сирия да го върнат в чувал и тоя примат,този не е никакъв спортист,да се благодари че сред запалянковците не беше Джошуа че щяха тогава да го карат в моргата защото скачаше и на публиката.

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Каубой

    27 4 Отговор
    В професионалния бокс често стават подобни сцени.Дори си налитат на бой на пресконференциите преди срещата на ринга.А този с коментара за Джошуа , че не бил наблизо направо се излага .Това е детско разсъждение .Та дори и да е бил само да се намесил в мелето и
    ще загуби всичко каквото е спечелил досега.Не оправдавам постъпката на Хабиб , но беше силно афектиран . Та той дори забрави да се поклони благодари на своя Бог както го прави винаги след победите си.И в заключение UFC не е спорт и оттам Хабиб може и да не е спортис но е боец !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 чича ти

    20 5 Отговор

    До коментар #2 от "СссереМ":

    Ей дете не говори глупости къв Джошуа, кви 5 леа бре, дори да беше там никога няма да напраеви нщ подобно. Ти гледал ли си поне 1 боксов мач, освен Джошуа знаеш ли др боксиори...Ходи си играи на компа игрите и не пиши глупости че максимум ти давам 13 год. Джошуа щял да бие Хабиб нз си кви....Божеее къде са ти родителите !
  • 6 Уникален

    23 0 Отговор

    До коментар #2 от "СссереМ":

    Уникален тъпир си. Сигурно Джошуа пък трябва да излезе и да се състезава срещу някой , който тренира спортна стрелба. Да си чувал така , че има различни спортове , категории, килограми.
  • 7 мам си джес

    3 18 Отговор
    алоо..чича ми кви ги плещиш ве...Джошуа не само ще бие Хабиб ми направо ша го убие, ка ще сравняваш тоя смотан дагестанец със Джошуа ве.....ти съвсем си загуби ума...то и нашия Багата ша го помете тоя изпердашляк да не говорим за боксьор от калибъра на Джошуа
  • 8 Коментара

    12 3 Отговор
    Като ви чета коментарите на повечето да не казвам всички става ясно, че отново се коментира без грам знание (нещо типично за Бг разбирача!) за предисторията, медиините конференци и т.тн. предхождащи този мач. Дегестанеца го изрина този палячо както никой не си и представяше. На мен лично ми напълни душата, а защо реагира така след мача гледайте другарки и другаре в интернетя... и си пишете по 100 пъти за домашно - "Не коментирай без да знаеш защо го правиш".... айдИ и успех!
  • 9 Гост

    3 1 Отговор
    Коментар на типичен Бг комплексар. Хем не би направил подобна мъжка постъпка (защото ставаше въпрос за чест), и в яда си от собственото малодушие се заканва чрез други хора, които нямат и понятие че той съществува. Освен това не се знае още Джошуа чия страна би взел.
  • 10 Гост

    1 0 Отговор
    №2 имах предвид горе
  • 11 бат мишо

    1 3 Отговор
    не се интересувам , ама Багата ми мяза на по горна категория от тос - секи случай е по корав в пъти ....в тежките категории навежданията за събаряния са нежелателни - в леката фърляш са ,ще земеш 1 -2 тупаника и кът го събориш ще си върнеш ....ама 100 и нагоре я събориш я не , а влезе ли 1 тупаник както вървиш с муцуната напред да събаряш ...СИ ТОЧНО ДОТАМ....с 2 думи БАГАТА ЩЕ ГО СЧУПИ на 2 тос къопек

    Коментиран от #12

  • 12 ММА

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "бат мишо":

    Бат Мишо знаеш ли какво означават 45 кг в бойните спортове???
    Това сравнение не е сериозно то ако беше толкова лесно нямаше да има категории и то през около 5 кг а тука говорим за 45кг!!!!!!!
    Все едно гепард да се бие с Тигър. И не багата не е по-корав а е мазен щото не го притиска категорията а тези момчета свалят по над 5 кг преди състезания и са целите изпити в мускули.