9 Октомври, 2018 12:58 3 026 17

Още три жени обвиниха Роналдо в изнасилване

  • майорга-
  • роналдо-
  • изнасилване-
  • обвинение-
  • жени

Насилените жени започнаха да се изникват една след друга

Още три жени са повдигнали обвинения срещу Кристиано Роналдо, че ги е изнасилил в миналото. Припомняме, че серията стартира хостесата Катрин Майорга, която вече заведе дело за нощта от 2009 година в Лас Вегас. „Обади ми се жена, която ми каза, че се е случило същото с нея – обясни адвокатът Лесли Стовал, чиято кантора е в Лондон. – Ще се занимавам и с нейния случай.“

Стовал защитава интересите на Майорга. Юристът отказа да обяви името на втората жертва, но призна, че вече е предал показанията и на полицията в Лас Вегас.

Компанията за електронни игри EA Sports махна лика на Роналдо от своята корица, но след няколко дни я върна. От концерна за спортни артикули „Найк“ признаха, че са „много обезпокоени от обвиненията срещу Кристиано“. Полицията в Лас Вегас обяви, че дрехите и бельото на Майорга от въпросната нощ в апартамента на Роналдо отсъстват в разследването.

Адвокат Стовал обаче изпратил документация и доказателства, които уличават футболиста на Ювентус в престъпление. Още две жени се оплакаха, че са били изнасилени от Роналдо и негов приятел в лондонски хотел през 2005 година.

Кристиано категорично отрича с различни съобщения в социалните мрежи някога да е правил секс с жена против волята й. Различни движения за правата на дамите обаче зоват полицията да завърши докрай разследването. От Ювентус защитиха Роналдо, след което акциите на италианския шампион на борсата се сринаха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    37 5 Отговор
    Не харесвам Роналдо, но му съчувствам... сега всяка златотърсачка, през която е минал, ще изплува в търсене на компенсации!

    Коментиран от #16

  • 2 Чукундур

    18 5 Отговор
    Ай стигате бе нрзнаете ли че е гей,да не те да са го изнасилили

    Коментиран от #17

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Borislav Popov

    13 3 Отговор
    О, ами да взема и аз да го обвиня! Да, вярно, че спах с него доброволно, но на сутринта, щом разбрах, че не е руснак, бях погнусен и избягах по хавлия от спалнята. Това, че не ми е казал, че не е руснак, е достатъчна причина да го обвиня в изнасилване, нали?
  • 5 Ivo

    9 2 Отговор
    Това е на мода сега.И Аз не го защитавам но мисля,че всичко е параван за слава и най вече за пари.Интересното е ,че тия курве...ни като се са шляпкали с него и ги водил на горе надолу.Са били на седмото небе и сега са рекли да изкарат и някой лев.Обаче ако се докаже обратното, какво правят?Ще върнат ли всичките му загуби?Това човек да не докачи нещо чуждо.

    Коментиран от #8

  • 6 E...

    4 2 Отговор
    Поне се разбра, че не е гей...
  • 7 Анонимен

    6 3 Отговор
    Ех ех стига бе.Той няма време да играе фудбол с тия обвинения.А и защо чак сега тая едната каде е била трез тия 9год.Та и дошло сега на акъла да го обвинява.Сигорно тогава не е бил толкова известен.И сега хоп да и даде някое милионче за да си мълчи.Ми то и аз мога да кажа,че Роналдо ме е изнасилил.И готово.Ами някои не се ли пита как ще се докаже изнасилване откаде ДНК и други неща ами ако всичко е по взаимно съгласие и на нея сега исе иска да е извесна и да се прави на голяма работа.Ами пък ако лъже не се ли сеща,че ако се докаже после той може да я съди за клевита и да я тикне на топло.Голяма фенка съм на Роналдо и напълно му сачуствм дано се окаже клевета.Успех!
  • 8 ЦСКА умре

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ivo":

    Тихо бе, комунист! Да те е*а в тупана! И ПРЕСТАНИ ДА МИ КРАДЕШ ИМЕТО, ЧЕ ЩЕ ТИ Е*А МАЙКАТА!
  • 9 ЦСКА умре

    1 2 Отговор
    Дано обвиненията на ФИФА насочени към Давид Яблонски да са единствено, за да улеснят УЕФА за наказанието на Глупалдо.
  • 10 златотърсач

    5 1 Отговор
    И аз съм изнасилен...оппа... изнасилена от Роналдо!
  • 11 Гост

    7 1 Отговор
    стана модерно, фенките на такива им скачат голи в басейна, с охрана ги разгонват и накрая била изнасилена и 9 години крила това от света.
  • 12 съвремие

    3 1 Отговор
    Ако си беше признал, че е гей нямаше да го налазят коври изнудвачки, ама пусти срам ! Пък и всякакви НПО-та ЛГбТ-а и пр. щяха да го бранят! Сега всяка, която е успяла да се снима с него в интимна прегръдка, ще го одруса с милиони ! Да види лесно ли им е на нормалните бели хетеросексуални мъже с малко повече пари !
  • 13 боцмана

    1 2 Отговор
    Нашите власти да вземат и да му разгледат алибито за последната седмица случайно да не е бил в България и да е искал контракт с Дунав , че нашите чевръсти разследващи отново са зациклили.
  • 14 CR7

    4 1 Отговор
    еЙЙЙ Долни хора...
    Не стига, че са спали с Най-Добрия футболист в наши времена пък и оплаквания сега... спала с него преди 10г сега се сетила: -А той ме изнасили... само и само да приберат пари... Ей това жената голям Боклук ще излезе и то на световно ниво !!!
  • 15 Хардкор Хенри

    1 0 Отговор
    АБЕ ДА НЕ БИ ДА СЕ ОКАЖЕ СКРИТ ИЗНАСИЛВАЧ РОНАЛДО ,КАКТО СЕ КАЗВА УБИЕЦА Е С БЕБЕШКО ЛИЦЕ
  • 16 Хардкор Хенри

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Цецо":

    ТО НЕ СЕ ЗНАЕ ОЩЕ , ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ,ЩЕ ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ
  • 17 Хардкор Хенри

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Чукундур":

    ПО СКОРО ТИ СИ ЧУКАН, ОТКОЛКОТО КРИСТИЯНО РОНАЛДО.