Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 14:12 1 350 5

Руските побойници са аут от футбола

  • побойници-
  • кокорин-
  • мамаев-
  • бой-
  • стол-
  • удар-
  • състезателни права

Спират състезателните права на Кокорин и Мамаев

Руските национали Александър Кокорин и Павел Мамаев ще получат забрана никога повече да не играят професионално футбол. Припомняме, че двамата, в нетрезво състояние, пребиха зверски двама души в Москва в понеделник. Единият е държавен чиновник - директорът на департамента по автомобилната промишленост и железопътното строене към Министерството на промишлеността и търговията Денис Пак. Той помолил футболистите да говорят по-тихо. В отговор двамата го нападнали словесно, а след това със стол, юмруци и ритници.

27-годишният Кокорин и Мамаев (30 г.) ще бъдат изключени завинаги от регистъра на руската федерация по футбол. Договорите им - съответно със Зенит и Краснодар, ще бъдат анулирани преждевременно.

Руските национали-побойници ще претърпят и жестоки финансови загуби. Всеки един от тях има да получава по 3 милиона евро до следващото лято под формата на заплати.

Всеки момент се очаква те да бъдат официално подведени под съдебна отговорност в родината им. Очаква ги затвор с ефективна присъда до 8 години лишаване от свобода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капитана

    24 0 Отговор
    Смятай ако беше в България това. С 1000лв порицание щяха да джиткат на ново :D
  • 2 Факт

    12 1 Отговор
    Човек трудно може да се опре на руското правосъдие.Въпреки световната си популярност , доходите си от десетки милиони евро и силните си connections(връзки) на доста места в държавата, тези двама млади юнаци ще понесат сериозни последвстия под формата на огромни финансови санкции, прекратяване доживот на футболните им правава и твърде вероятно ефективни присъди.При това без да им се даде никаква възможност да напускат страната , защото вече са с най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража.
    За наше огромно съжаление и разочарование в нашата република България, хора от подобен ранг, управляващи Mercedes-Benz G-class( джипът от снимката) няма как да изпитат тежката ръка на закона и да получат толкова сурови санкции.

    Коментиран от #5

  • 3 Брат ми

    1 4 Отговор
    Руска му работа,нищо ново.
  • 4 гощо

    0 0 Отговор
    Тия скакалци ше ги прайм мойте момичета де..... палячовците!!! Ръцете им като гума на бегач,един шамар живот са и двамата тцтцтцт!!!
  • 5 Масон

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Какво руско правосъдие? Същото изгнило като българското, отиват в пандиза защото се пребили МИНИСТЪР, МИНИСТЪР, Денис Пак, човека който създаде проекта Кортеж на Путин. Ако бяха пребили обикновен руснак нищо нямаше да се случи, това все е едно Божигол да пребие някой министър, ще бежи в пандиза,а ако пребие теб, дори няма да го арестуват.