960 1

Балъков призна за предложение от ЦСКА

Офертата не била за треньорския пост

Треньорът на Етър Красимир Балъков призна, че е имал предложение от ЦСКА, но не се стигнало до споразумение. Офертата на „червените“ обаче не била свързана с треньорския пост.

„Да, беше много реално това предложение, но аз съм го оставил зад гърба си и концентрацията ми изцяло е в отбора на Етър. Просто не подписахме договор с ЦСКА, това е абсолютно нормално, да дискутираш и говориш, и да не стигнеш до споразумение. В България предложението беше само от ЦСКА, и то не за треньор, а за ръководител в клуба”, коментира Балъков пред „Диема Спорт“.

Една от легендите на българския футбол добави, че е имал предложения от чуждестранни клубове, но ги е отхвърлил и в момента се е отдал изцяло на работата си във Велико Търново.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Цар Вул
    Отговор
    1 18:15  13.10.18
    Видяхме го този ГОЛЯМ ТРЕНЬОР какво ла.но изсра в Бургас,заедно с германеца!Сега друга песен пее:"Те ме искаха ама аз не ...исках"!Като,че ли д.пе са му искали!!Да си стои в Етър-чето,той само за там става стига до него да е Станислав Генчев!!!Ама то това "етър"-че не беше ли някаква българска измишльотина безалкохолна,която мязаше на пикня!!!!

Напиши коментар:


Публикувай