Last news in Fakti

12 Октомври, 2018 13:01 5 015 25

Нурмагомедов побесня: Ще напусна UFC!

  • ufc-
  • мма-
  • нурмагомедов-
  • удар-
  • уволнение-
  • заплаха-
  • макгрегър-
  • тухугов

Руснакът заплаши, че няма да се връща в САЩ, ако съотборникът му бъде уволнен

Голямата ММА звезда Хабиб Нурмагомедов избухна сериозно и заплаши да напусне федерацията UFC, ако неговият сънародник и съотборник Зубайра Тухугов получи наказание след случилото се на галавечерта в Лас Вегас. Боецът от Дагестан защити титлата си с успех над ирландеца Конър Макгрегър и преди броени часове получи шампионския си пояс в лека категория. Веднага след въпросния мач се стигна до скандали край клетката, след като шампионът прескочи мрежата и стартира меле с щаба на Макгрегър. В същото време хора от неговия екип нахлуха в клетката и нападнаха ирландеца, а най-деен бе Тухугов.

„Искам да се обърна към UFC. Защо не уволнихте никого, когато техният тим атакува автобуса и нарани няколко души? Те можеха да убият някого там. Защо никой не каза нищо, когато той обиждаше моята родина, родното ми място, религията, нацията, семейството? Защо трябва да наказвате само моя отбор, когато и двата екипа се биха? Ако кажете, че аз съм започнал всичко, тогава няма да се съглася. Просто довърших това, което той започна. Във всеки случай накажете мен, Зубайра няма нищо общо“, написа Нурмагомедов в „Инстаграм“.

„Ако считате, че ще си мълча, тогава сте сбъркали. Отменихте мача на Зубайра и искате да го махнете само защото е ударил Конър. Но не забравяйте, че Конър бе човекът, който удари ПЪРВИ моя брат. Само изгледайте видеото. Ако решите да го уволните, знайте, че така ще загубите и мен. Никога няма да се откажем от нашите братя в Русия и ще стигна до края заради моя брат. Ако все така останете с намерение да го уволните, не забравяйте да ми пратите и моя прекратен договор, иначе просто сам ще го скъсам. И още едно нещо: можете да задържите парите ми, които все още бавите. Твърде сте заети с това, надявам се да не ви приседнат. Ние защитихме нашата чест и това е най-важното. Готови сме да стигнем до края”, допълва руският боец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайко Байко многознайко

    85 7 Отговор
    Удоволствие беше да гледам, как преби ирландския клоун! Така се прави за Мак Грегор може за другите не може! Добре, че му дадоха пояса.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ТОЧНО ТОВА НАПИСАХ ПРЕДИ

    36 2 Отговор
    НЯКОЛКО ДЕНА. НИКВИ ПАРИ НЕ МОГАТ ДА КУПЯТ НАРАНЕНА ЧЕСТ .

    Коментиран от #4

  • 4 Дрън дрън

    40 2 Отговор

    До коментар #3 от "ТОЧНО ТОВА НАПИСАХ ПРЕДИ":

    Точно така но нашите политици нямат чест и родина и не знаят че тя не се купува.
  • 5 арогантен

    18 18 Отговор
    Проблема с него е че е муслим. Това води до много действия и въпроси и от двете страни. Беше безмислено да се бие по трибуните. Има други начини скоито можеше да си върне на ирландеца, а покрай него и на американците. Дори можеше да спечели няколко десетки милиона отгоре , които след това да ги използва за реклама на родината си, езика,религия и семейство. Той беше първичен и затова ефекта беше обратен. Това обикновенно е признак на не много висок интелект.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 ММА

    10 16 Отговор

    До коментар #5 от "арогантен":

    Какъв интелект във хора които цял ден са в залата и се бият. Като добавим и че е мюсюлманин тоест чете постоянно корана и се моли то е ясно. Макгрегър е същият само дето вместо да чете корана се забавлява. Отново прави грешка като скача твърдо на UFC като се мисли за незаменим, в корана няма ли нещо като смирение и прошка, всичко минало заминало колкото повече го дъвче толкова повече замирисва.

    Коментиран от #18, #19

  • 7 Цецо

    40 2 Отговор

    До коментар #5 от "арогантен":

    За това, с което си вади хляба, не му трябва кой знае какъв интелект... обаче ме кефи, че се държи като нормален човек и държи на честта! А дали се кланя та тоя или оня господ, няма никакво значение, важното е, че е Човек!
  • 8 Голям праз

    9 20 Отговор
    Друг ще дойде. Бах го у петлето. Държи се сякаш е супер тежка категория. Я има 60 кила 70 я не. Пред 9 мм всеки навежда глава

    Коментиран от #9, #11

  • 9 7878

    18 4 Отговор

    До коментар #8 от "Голям праз":

    А без 9 мм си мишка

    Коментиран от #13

  • 10 Брат ми

    10 20 Отговор
    Аре да видим какво ще правиш в Русия? Не се връщай в САЩ и какво? По цял ден ще се млатиш с пияните маймунки в матушка Русия.Хаха ,някой се мисли за незаменим.
  • 11 ММА

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Голям праз":

    Състезава се до 70 кг категория. В ММА тежките категории не са толкова интересни защото се превръщат повече в бокс, да дори не мяза и на кикбокс защото краката са рядкост. Само виж какво правят Хабиб, Конър, Тони правят чудеса. Все пак трябва да се успокои малко уж баща му щеше да го вкарва в пътя а само по-лошо става.
    Феновете искаме истински мачове стига вече с тези глупости то явно че са си гамени ама уж имат екипи с тях!!!!

    Коментиран от #23

  • 12 Чукундур

    6 2 Отговор
    Ашколсун
  • 13 До 7878

    7 5 Отговор

    До коментар #9 от "7878":

    А ти без 9мм си 69 кг:). Прани гащи
  • 14 хак да ви е

    20 2 Отговор
    Евалата на Нурмагомедов, ако в БГ имаше няколко човека в политиката с неговото достойнство и честт, сега нямаше половин България да мият лайната и чиниите на западняците. Още веднъж ЕВАЛАТА НА НУРМАГОМЕДОВ! И още нещо, не е важно каква е религията ислям или християнство, важното е да си отдаден на вярата.....там от където е НУРМАГОМЕДОВ, хората го умеят и не само там! Когато ходиш на църква само на Великден и Коледа и носиш златно кръстче за украса.....нормално е да няма хора с достойнство и чест в БГ.

    Коментиран от #17

  • 15 Мохамед Али

    2 19 Отговор
    Муслимът Нурмагомедов смачка християнина Конър. Какво по-красноречиво доказателство кой бог е по-силен и велик?

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ЦСКА умре

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "ММА":

    Някой Турски комунист ти е дал минус.
  • 19 гостти

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "ММА":

    ТИ никога не можеж да разбереш между интелегентен и разумен човек защото твоето възпитание и гънките в мозъка ти стигат само до клозета . Виж всички срещи с Мак Грегор и узбека и тогава ми говори. Колкото че е мюслиманин не го прави по малко човек от теб и мен и по интелегентет и от теб, просто имаш изкривени виждания за хората . Религията е просто вяра , а черни овце много във всяка вяра . Уважавай Човека , бъди Човек за да кажат да и той е Човек.

    Коментиран от #20

  • 20 ММА

    11 2 Отговор

    До коментар #19 от "гостти":

    Питай самият Хабиб да видим какъв интелект има. Това са бойци не учени. За разлика от теб аз следя изявите и на двамата Хабиб само повтаря give me location ама не на библиотеката нали се сещаш. В кръвта му е да се бие и да се моли уважавам го като боец и му пожелавам минимално наказание за да го видим срещу Тони. След провалената среща през Април вече е време да се случи.
  • 21 Гост

    8 0 Отговор
    Евала
  • 22 ГАЛЕВ

    10 0 Отговор
    браво чист мъжага не е путьо като идиота конан-педала.всичи ирланци са педали-джендъри.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ММА

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Бесен Язовец":

    Дори и културистите не свалят 20кг ти чуваш ли се какво говориш??? Момчето си е до 75кг даже по малко всеки който е свалял килограми знае как това се отразява на формата само културистите си позволяват такива неща.

    Коментиран от #25

  • 25 Бесен Язовец

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "ММА":

    Хайде тогава се поинтересувай защо преди 2 години Хабиб попадна в болницата, точно преди боя с Фергюсън и тогава боя не се състоя ! Повярвай ми, аз това за свалянето на килограмите, не със си го измислил, постоянно посещавам руски спортни сайтове и това от там го знам, а и интервю имаше по този повод с един руснак, специалист които е помагал и на други бойци да свалят килограми.