867 2

Краси Анев отново скочи срещу федерацията

"Ако целуваш ръка и *ъз, ти увеличават заплатата”, написа биатлонистът във Фейсбук

Един от най-добрите ни биатлонисти Красимир Анев подпали скандал с федерацията. Вчера състезателят публикува гневен пост в профила си във “Фейсбук”. Първоначално той започваше с БФБ, което е абревиатурата на федерацията ни в този спорт. По-късно тя бе премахната.

В поста си Анев обяснява, че ако целуваш ръка и *ъз, ти увеличават заплатата”. Това показва, че явно причината за гнева на биатлониста е финансова. След това той се оплаква, че ако казваш истината, те отрязват. Това обаче нямало да откаже Анев.

"БФБ, целуваш ръка и *ъз, майка ти и баща ти целуват и ти увеличават заплатата. Казваш каквото мислиш (истината) и веднага твоите партньори те отрязват, размахват декларации по медиите и правят всичко възможно, за да се предадеш. Но не са познали! Самоковци трудно се предаваме и каквото и да направят моите партньори, няма да ме откажат.

Р.S. За всички "Хейтъри" - ще живея живота си така, както аз искам, а не така както го правите всички вие. Да казваш истината и това, което мислиш, в днешно време не е на мода, но на мен не ми пука. “Мразете ме за това, че казвам каквото мисля и говоря с факти… и си живейте жалкия живот. ОК? завършва поста си Анев.

От доста време той има претенции от различен род към федерацията.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ГосТ
  Отговор
  1 13:43  12.10.18
  Краси,Краси сигурен съм че си прав,ама и ти не си Фуркад,че като него да скачаш :) Ако можеш,вдигай си 🎿 и пушката и отивай на друго място
 • Цецо
  Отговор
  2 13:47  12.10.18
  Не разбрах само каква истина каза...?!?

Напиши коментар:


Публикувай