Last news in Fakti

15 Октомври, 2018 11:29 1 036 1

Италианци гледали Десподов срещу Кипър

  • пескара-
  • скаути-
  • българия-
  • лига на нациите-
  • кипър-
  • десподов

Елитният Пескара може да привлече талантливото крило

Звездата на ЦСКА Кирил Десподов е бил наблюдаван от скаути на италианския Пескара в мача на националния отбор срещу Кипър от Лигата на нациите. Гостите от Ботуша трябва да са останали доволни от видяното, тъй като крилото отбеляза красив гол с глава при победата с 2:1, а и беше един от най-активните на терена на националния стадион “Васил Левски”, пише "Меридиан мач".

Интересът на Пескара към Десподов не е от вчера, като още миналата пролет за него съобщи известният журналист Джанлука ди Марцио. В момента тимът е лидер в Серия "Б" и ако направи мечтания пробив в Серия "А", със сигурност ще посегне към Десподов през лятото. Преди няколко месеца националът подписа нов договор с ЦСКА до лятото на 2022 година като знак на лоялност към клуба.

От “Армията” обявиха, че цената на Десподов е поне 3 милиона евро, но тя може да нарасне, ако продължи с добрите си игри за клуба и националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 робин

    1 0 Отговор
    Чакам някой да започне да мачка нещо.