17 Октомври, 2018 12:28 2 103 6

Дейна Уайт: Нурмагомедов остава в UFC!

  • уайт-
  • мма-
  • ufc-
  • оставане-
  • нурмагомедов-
  • отношения

"Всичко между нас е наред", заяви президентът на организацията

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов няма да напусне организацията в скоро време. Президентът на UFC Дейна Уайт заяви, че всичко между тях е наред.

Хабиб заплаши да напусне организацията, когато Уайт заяви, че неговият тренировъчен партньор Зубайра Тухугов, ще бъде уволнен след като той нахлу в октагона и удари Конър Макгрегър. Всъщност, битката му срещу Артьом Лобов, която трябваше да се проведе на 27 октомври, беше отменена и Майкъл Джонсън зае неговото място. Уайт не бе доволен от сбиването след турнира UFC 229, но разбира защо емоциите на Хабиб са взели връх над него през онази вечер.

“Всичко е наред. Ние сме в добри отношения с Хабиб. Не знам кой ще бъде неговият следващ противник, все още не сме го обсъждали. Нека човекът да се наслади на победата, а след това ще решим този въпрос”, заяви шефът на UFC.

“Наистина всичко е наред между нас. Определено той беше леко разстроен и ядосан. Бойците са много емоционални, а тази битка беше емоционална за него. В крайна сметка Хабиб е страхотен човек и винаги сме имали чудесни взаимоотношения с него. Хабиб остава в UFC. Какво ще се случи с Тухугов? Не съм на 100% сигурен за неговото бъдеще при нас”, заяви Дейна Уайт пред TMZ Sports.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ryty

    12 0 Отговор
    Много ясно като сви ирландкия любимец, ся в тоя има много пара, как ще я изтърве тоя
  • 2 ММА

    9 0 Отговор
    Дааа и аз гледах интервюто Дейна беше много дипломатичен и въпреки че го питаха за двамата дали остават той казваше само за Хабиб че остава!!! От това което знаем за Хабиб, той няма да се предаде, Дейна каза веднага след сблъсъкът че другите 2 момчета няма да се бият повече в UFC така че трудна ситуация. Хабиб започна да захитрява и знае че има Белатор има и други ММА организации а също и предизвикателството Мейуедър така че не е толкова безпомощен в надцакването.
  • 3 Зайко Байко многознайко

    10 1 Отговор
    След, като публично бе унижен рижия ирландски маймун, на Дана Уайт не му остава голям избор. Това, което направиха хората на Хабиб в сравнение това, което прави Мак Грегър е капка в морето. Така е защото англосаксите са извратени подлеци.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ккк

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "SusanMiller":

    абе на хакер ли са прайш, кво го пусна тоя вирус
  • 6 Бацееееее

    0 0 Отговор
    Не му сложи колана. Уж някакви пияни хипстър кифли щели да нападнат. Те само си снимаха с телефона кифличките. Не му сложи колана. За такъв голям боец това е голямо унижение.