17 Октомври, 2018 16:03 1 396 0

Англичани с интерес към вратар на Левски

  • полачек-
  • интерес-
  • англия-
  • левски-
  • трансфер

"Сините" може да изкарат добри пари от Мартин Полачек

Левски може да удари джакпот с Мартин Полачек, ако направи успешен сезон. Причината за това е, че изявите му се следят изкъсо от два английски отбора. Словашкият здравеняк вече се размина веднъж с трансфер на Острова. Шест месеца преди да дойде на “Герена”, той е бил с единия крак в Кристъл Палас. Тогава сделката се проваля в последния момент.

Полачек е бил предложен и на други клубове от Острова, които в момента имат проблеми на неговия пост и са се сетили, че той може да бъде добра опция. За целта обаче Мартин трябва да направи силен сезон с Левски, който да ги убеди, че наистина си струва парите. За това ще помогне и участие в националния отбор на Словакия, където обаче до момента Полачек е резервна опция за мачовете от турнира Лигата на нациите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА