Last news in Fakti

18 Октомври, 2018 13:27 1 081 0

Реал Мадрид започна разговори с Конте

  • конте-
  • реал мадрид-
  • лопетеги-
  • разговори

Мадридчани се надяват италианецът да стане новият им треньор

В началото на седмицата от Реал Мадрид са се свързали с Антонио Конте, за да проучат възможността да го назначат за наставник на мястото на Юлен Лопетеги, твърдят едновременно Sportitalia и Corriere dello Sport. Под ръководството на испанеца столичани изпаднаха в криза, като имат три загуби в последните си четири мача и в тях дори не са вкарвали гол.

От “Бернабеу” искат да знаят дали Конте е склонен да поеме тима, но и се интересуват от развитието на казуса на треньора с бившия му работодател Челси. Бившият селекционер на “скуадра адзура” беше уволнен от треньорския пост през лятото и сега води дело за неустойка в размер на 10 млн. евро. Ако обаче Конте започне друга работа, той рискува да изпусне въпросната неустойка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА