20 Октомври, 2018 09:44 5 424 5

Играч на Левски: Дадоха ми купища пари

  • мариани-
  • левски-
  • заплата-
  • пари-
  • фенове

Давиде Мариани се удиви колко пари получава при "сините"

Халфът на Левски Давиде Мариани и неговият съветник Дино Ламберти се дивят на парите, които футболистът получава на "Герена". По време на паузата за националните отбори полузащитникът се прибра в родната си Швейцария и разказа как се чувства в България.

"Получих оферта и отидох в тази страна за три дни. Хареса ми града и клуба. Убедих се, че това е добро място за продължаване на кариерата и мога да използвам това за трамплин към по-голяма лига", споделя Мариани.

Признава, че офертата на "сините" е била много добра от финансова гледна точка, а това се потвърждава и от Ламберти, както и от бившия ни национал Петър Александров.

"Левски му даде такава сума, която той спечели за последните две години в Суперлигата. Не във всеки клуб в Швейцария може да спечели повече", признава съветникът.

"Не знам откъде идват парите, но те са там. В Лудогорец също има пари като сено", казва пък пред "Zeitung" Александров.

"Където и да играем има цяла трибуна с фенове на Левски. В София ме спират на всеки ъгъл, всеки ме пита дали може да направи нещо за мен и да ми помогне. Невероято е и много мотивиращо. Видях как фенове плачат от щастие след победата над ЦСКА", радва се Мариани.

"Делио Роси ме научи много в дефанзивен план. Благодарих му за това. Играта ми в защита все едно бе повдигната с крик. Стоянович пък ни даде свободата, от която се нуждаем. Играем винаги атакуващо и се стремим само и единствено към победа", завършва Мариани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 циганина

    10 1 Отговор
    ОТ КЪДЕ ИДВАТ ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ МАФИЯТА ТЯ УПРАВЛЯВА ФУТБОЛА ЗАПЛАТА 250 ЕВРО ПЕНСИИ 70 ЕВРО А ТАЯ МИЖИТУТКА СЕ ПОДПИСВА ПОД 30 000 ЕВРО ПЛЮС БОНУСИ ЖИЛИЩЕ И СЛУЖЕБЕН АВТОМОБИЛ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Порно

    3 0 Отговор
    Много ясно , парите идват от пералнята
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.