Last news in Fakti

20 Октомври, 2018 10:29 871 1

Везенков със силен мач, но Олимпиакос загуби

  • везенков-
  • олимпиакос-
  • армани милано-
  • евролига

Гръцкият отбор с първа загуба в Евролигата

Олимпиакос с Александър Везенков в състава си допусна първа загуба за този сезон в Евролигата по баскетбол. Гръцкият тим претърпя поражение като домакин на Армани Милано със 75:99 точки.

Българският национал изигра силен мач и се отчете с 12 точки. Той добави към статистиката си 4 борби и 1 асистенция за 19 минути като резерва.

Сред зрителите в залата бяха и момичетата от баскетболния отбор на Балкан (Ботевград) до 16 години. Те гостуваха по покана на Везенков специално за мача, а всички разходи по пътуването и престоя на девойките бяха поети от българския национал.

"Една среща, която ще остане завинаги в сърцето на тези 13 момичета. Благодарим на Александър Везенков за страхотния жест към тях да се докоснат до мач от такъв ранг пред близо 10 000 зрители в залата на "Мира и дружбата" в Пирея. Невероятен мач със страхотни играчи, велики клубове, атмосфера, история, публика и баскетбол на едно място. Много силно представяне за Везенков в мача, но за жалост Олимпиакос загуби срещата. Подаръкът, който той направи обаче и емоцията, която изпитаха нашите момичета на този мач, остават незаменими", се казва в съобщение на фейсбук страницата на БК Балкан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От далече

    0 0 Отговор
    Само напред Саша и със здраве !