22 Октомври, 2018 13:01 1 571 6

Ел Маестро: Левски е най-добрият тим в света!

  • цска-
  • левски-
  • ел маестро-
  • ирония-
  • етър-
  • коментар

Треньорът на ЦСКА отговори с ирония на въпрос за "сините"

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро подразни Левски след победата на тима си с 3:0 над Етър. Специалистът каза с ирония, че "сините" са фантастичен отбор, дори най-добрият в света, но "армейците" ще бъдат по-напред от вечния си съперник в класирането в края на сезона.

"Статичните положения са сериозно оръжие в съвременния футбол и ние ги отработваме. Това обаче не е основното нещо, с което ще надиграваме съперниците си. Не беше неочаквано Етър да ни затрудни в първите моменти, те дойдоха в добра форма. Ние не очаквахме лесен мач. Мачът обаче премина както ние искахме, показахме добър интензитет, успяхме да се справим, показахме самочувствие пред гола. Да, днес бяхме ефективни. Нямахме много положения, но вкарахме 3 гола, а това говори, че сме си свършили работата”, коментира Ел Маестро пред Диема Спорт след мача от 12-ия кръг.

“Знам, че Левски е фантастичен, невероятен и най-добрият отбор в света, но те са заедно с нас в класирането сега. А за мен, най-важно е класирането. За вас медиите може и да не е така. Знам, че разочарованието може и да беше голямо след мача ни с Левски, но сега трупаме обратно точки и самочувствие. Ние трябва да продължим да играем седмица за седмица и да побеждаваме. Това е нашата работа. Уверен съм, че в края на сезона ще бъдем на добра позиция и няма да сме най-лошият тим на света. И Левски ще бъдат зад ЦСКА”, продължи треньорът на „червените”.

„Смятам, че е твърде рано да говорим кой ще спечели първенството. Досега в кариерата си не съм завършвал сезона без трофей”, отчете Ел Маестро.

„Ще се върна към предходния въпрос, може би аз съм единственият луд човек в България, който гледа класирането. Но за мен офанзивният футбол е да вкарваш голове, и повече от Левски дори. Няма какво да спорим офанзивно ли играем , или не, след като вкарваме голове”, каза още треньорът на ЦСКА.

„Десподов е много важен за мен и отбора, той е младо момче. Постоянството му не е най-доброто му качество, ще играе още за напред, важен играч за мен е, днес го доказа.”

„Не става дума за мен, моята работа е да печеля трофеи. Аз се събуждам всяка сутрин и работя упорито, искам да печеля мачовете си”, коментира още Нестор Ел Маестро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gordy

    4 0 Отговор
    Хаха велики смешници.
  • 2 ГМО продукт

    5 4 Отговор
    Чак сега ли го разбра.....Петолъчка
  • 3 сесека умре

    2 6 Отговор
    не случайно не можахте да минете центъра ве, селянин! В такова задръстване ви вкарахме, че си останахте между околовръсното и скоростната тангента... айде излитай с кирчо за микре :D
  • 4 КУР ЗА ЛЕФСКИ

    5 1 Отговор
    Жалки говеда!!!
  • 5 боцмана

    1 1 Отговор
    Прав е човека , само да уточни в кой свят.
  • 6 Шоо

    2 0 Отговор
    Няма как. Цска е у Б група. И тоя напушен ли е или само така изглежда?