22 Октомври, 2018 16:56 757 0

Обертан: Феновете много ме обичат!

  • обертан-
  • левски-
  • договор-
  • фенове-
  • любов

"Щастлив съм, че хората се връщат на стадиона", коментира звездата

Голямата звезда на Левски Габриел Обертан коментира пред клубната телевизия, че се чувства много добре при "сините" и не вижда причина да си тръгне от клуба. Французинът удължи договора си до 2021 година.

„Чувствам се страхотно. И двете страни искахме това да се случи – и аз, и Спас Русев. Знаех от самото начало, че ще стане и съм наистина съм радостен, че ще остана. Чувствам се много добре, исках да подпишем след победа. Вчера се опитахме и положихме доста усилия, тепърва предстоят хубави дни“, започна Обертан пред Левски ТВ.

Попитан за пламенната подкрепа от страна на феновете след поражението с 1:2 от Лудогорец в Разград, французинът обясни: „Честно казано не бях изненадан, защото познавам тази любов на феновете. Но е наистина великолепно да имаш такава подкрепа. Толкова хора бяха пропътували това разстояние, а самото пътуване е тежко. Опитахме наистина, дадохме всичко и те усетиха това. Начинът, по който ни подкрепяха след мача беше страхотен. Нещата се развиват добре. Това е леко разочарование, но все още има много мачове. Това, че хората ме обичат ме кара да се боря за всяка топка, за всяка минута. Оставам фокусиран и концентриран по време на мач и понякога пропускам тези скандирания. Но след мач жена ми ми казва какво се е случвало. В края на мача усещам всичко. И за мен и за останалите играчи е прекрасно. Щастлив съм, че хората се връщат на стадиона. Те винаги са били там, но последните 10 години са били тежки. Радвам се, че ни подкрепят без значение какво се случва“.

„Аз съм състезател. Обичам състезанията. Миналата година бе трудна. Стигнахме до третото място, това не бе целта, но така се получиха нещата. После дойде разочарованието с Вадуц. Сега обаче имаме нов треньор, нови играчи, има качество с няколко попълнения като Мариани, Виана, Вашчук и това всичко ме накара да остана. Чувствам се страхотно в клуба, в града…собственикът има страхотно отношение към мен. Не виждам защо да си ходя. Играя редовно. Хората са зад мен. Парите не са водещи. Аз съм на 29 години и търся стабилност и предизвикателство. София е идеалното място“, каза Обертан.

„Целя се да спечелим купи и титли, да се класираме за Европа и всеки мач ще е предизвикателство“, говори за личните си амбиции французинът.

„Футболът и феновете му нямат народност. Радвам се, че хората усещат това, което правя. Лично за мен е страхотно да изляза и да покажа това, което мога. Тези хора са зад мен и това ми дава увереност. За мен си пожелавам да печеля титли. За феновете – искам да са зад нас. Нека продължат да ни подкрепят. Ние знаем какво трябва да направим и вярваме“, завърши Обертан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА