Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 09:27 1 369 5

Домусчиев контраатакува Ганчев и Русев

  • домусчиев-
  • левски-
  • цска-
  • лудогорец-
  • русев-
  • ганчев

"Единият не може да си направи козирката, а другият е разследван за кражба на ДДС", избухна босът на Лудогорец

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отговори на атаките на Спас Русев и Гриша Ганчев, които в рамките на два дни обвиниха орлите във всевъзможни неща. Ето какво написа Домусчиев на своята страница във "Фейсбук":

"Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете. Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?! Докато гледахте как е направена козирката на “Лудогорец Арена”, явно сте пропуснали да видите как Цветкович едва не откъсна крака на Натанаел. На подобен мач на любимия Ви клуб - Челси, съдията със сигурност щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми - игра, селекция и козирка. Съдиите са удобно оправдание! Оставете реферите на мира, както прави Лудогорец дори когато е ощетен.

А за другия - изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът - НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! Лудогорец спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    11 0 Отговор
    И тримата сте от един дол дренки , и отборите ви са на един хал и се чудя защо ли се плюете един друг след като въртите едни и същи далавери. Докато има такива като вас и футбола ни ще е на това дередже. Отборите ви са пълни с третокласни чужденци на които само един господ знае по колко плащате и все треньори и съдии са ви виновни.
  • 2 Будалата

    6 3 Отговор
    Хубаво им го казва. Казано е дай за да вземеш. Даваш пари за скъпа селекция, правиш нов стадион и резултата се вижда. На крива ракета космоса крив.
  • 3 Лъжеца

    7 2 Отговор
    Тоя замазан фукльо крадец да се скрие в дупката и да не се показва никога.Време е Цацата да се заеме с него .
  • 4 Batushka

    3 0 Отговор
    Кои са тия убитаци, бе?Защо пишете за тях?
  • 5 bbb

    7 1 Отговор
    Гелосания пак наглее но му се вижда вече края