23 Октомври, 2018 11:56 2 745 1

Ибрахимович е пред сензационен трансфер

  • ибрахимович-
  • реал мадрид-
  • лос анджелис галакси-
  • трансфер

Шведът може да облече екипа на Реал Мадрид

Пореден луд слух за бъдещето на Златан Ибрахимович се появи и ако стане реалност, ще бъде истинска трансферна бомба. Европейският клубен шампион Реал (Мадрид) е заинтересован от привличането на 37-годишния ветеран и бивш шведски национал, който в момента играе за Лос Анджелис Галакси в САЩ. Това твърди испанският журналист Маноло Лама пред радио Cadena Cope, а според други информации шведът е част от плана на Реал за революция.

„Кралският“ клуб на всяка цена ще търси нов нападател през зимата с оглед слабата резултатност напоследък, а между всички кандидати в списъка бил и Златан Ибрахимович.

След домакинската загуба от Леванте (1:2) „белият балет“ е седми в Примера дивисион с 14 точки и на 4 зад лидера и защитаващ титлата си Барселона. Преди мачовете си с Виктория (Пилзен) в Шампионската лига и Ел Класико срещу Барса в неделя на „Камп Ноу“ Реал е без успех вече в пет поредни мача във всички турнири, а медиите твърдят, че дните на треньора Хулен Лопетеги на този пост са преброени.

Преди попадението на Марсело срещу Леванте „кралете“ не бяха вкарвали осем часа и една минута. Само веднъж в 116-годишната си история Реал е оставал по-дълго без гол – през сезон 1984/85, когато бяха 494 минути.

Дали Златан Ибрахимович би приел оферта от мадридския колос е под голяма въпросителна, след като той се чувства щастлив в САЩ – 22 гола от 26 мача за ЛА Галакси. Шведът е любимец на феновете в Лос Анджелис. В своята кариера той е играл за Малмьо, Аякс, Интер, Ювентус, Барселона, Милан и ПСЖ, а наскоро бе заявил: „Не мисля за това да се връщам да играя в Европа“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ибра

    4 1 Отговор
    Златан е ценен с умението си да сплотява отбора, да му показва кое е важно, да пропагандира отборния дух, а не само индивидуалните прояви.... Явно това е и сегашния проблем на "Реал Мадрид" - много величия, произвели себе си в незаменимости