Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 14:31 2 192 15

Чернокож се оплака: В София ме биха ултраси

  • кофи-
  • чернокож-
  • чужденец-
  • бой-
  • ултраси-
  • расизъм-
  • левски-
  • цска

Инцидентът се случил след последното Вечно дерби

Поредният чужденец, който посети България, проплака от българските хулигани. Става дума за британеца Леон Кофи.

48-годишният цветнокож английски гражданин пристигнал в нашата столица, за да работи в София в родна фирма за бизнес услуги. Тук изкарал около 5 месеца преди инцидента, на който станал жертва.

На последното дерби между ЦСКА и Левски, което "сините" спечелиха преди няколко седмици с 1:0, Леон Кофи се разхождал със свои приятели от арабски произход, когато неочаквано те били нападнати от група български ултраси, които ги пребили.

Нападението се случило на метри от Министерството на вътрешните работи, където има денонощно видеонаблюдение. Кофи също така отбелязва, че преминал и през полицейска проверка минути преди атаката.

"Когато изпаднах в безсъзнание, можех да ги чуя как имитират маймунски звуци. Събудих се и не знаех къде се намирам", разказва британецът пред "BalkanInsight".

"Не можех да избягам. В един момент видях, че около 50 души вървят около нас. До последно не знаех, че ще бъдем атакувани", обяснява още Кофи.

Британският гражданин разказва още, че бил ударен с "карате-кик" в лицето и загубил 2 предни зъба.

"Беше толкова бързо. Нямах възможност да избягам. Когато се преместих в България, очаквах продължение на живота си по начина, по който живеех в Англия. Вече мога да говоря, защото всяка сутрин имам доза болкоуспокояващи, които спират болката. Не мога да дъвча, затова се храня с течности и супа. Причината, поради която инцидентът се случи, все още не ми е известна", завършва разказа си Леон Кофи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да се маха в родната

    43 9 Отговор
    си Англия, и и да вземе и арабските си приятели, иначе много бой има да яде още.Родината не е място за такива , тяхното място е в западноевропейските държави
  • 2 Браво

    21 6 Отговор
    Тоя пич нещо късно се е сетил да се оплаква! И той като лесбийката социоложка си измисля разни глупости и щедро му се предоставя соросоидна трибуна!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Църно

    30 6 Отговор
    типично англичанче-мюслюманче само бой за такива отре,пки
  • 5 Патриот

    22 4 Отговор
    дано да си е взел поука и гоу хоум
  • 6 Лудия касапин

    19 2 Отговор
    Когато изпаднах в безсъзнание,можех да ги чуя....тоя май сам не си вярва.
  • 7 нямаме друг шанс

    18 4 Отговор
    Една такава реклама публикувана в еврогейските медии върши повече превантивна работа от 10 огради на клоуна Симеонов !
  • 8 комуниста

    16 7 Отговор
    на времето беше забранено влизането на негри и араби в НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ след промените видяхме за първи път негри и първо ги разглеждах като маймуни после разбрахме че са човекоподобни и започнахме да ги биеме и така трябва да бъде

    Коментиран от #11, #12

  • 9 El corason*

    10 12 Отговор
    И един ден ще си останете сами да се биете и избивате по улиците на родината, отритнати и злобни създания пропити с омраза към всичко и всеки по различен от "българин патриот", ако въобще знаете смисълът на тази дума.

    Коментиран от #14

  • 10 горд че е българин

    5 8 Отговор
    Не може да бъде! Навсякъде сме известни с изключителната си толерантност! Както помежду си, така и с различните от нас. Затова и не ратифицирахме Истанбулската конвенция. У нас няма насилие, ние не нападаме жени, не нападаме никого. У нас всичко е прекрасно! Какви са тези ултраси?! У нас няма такива, били са цигани. Добре че имаме цигани, за да се оправдаваме с тях. Иначе какво щяхме да правим?
  • 11 хахахах

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "комуниста":

    Я сподели кога точно е било това че аз други спамени имам
  • 12 асамблейче

    11 2 Отговор

    До коментар #8 от "комуниста":

    Лъжец! Нито си комунист, нито има нещо вярно в това, дето си писал. Людмила Живкова навремето организира" Асамблея на мира". Асамблеята събираше деца от всички раси и нации, които творяха в различни изкуства, в името на световния мир. Имало е негри и по други поводи, но те си бяха нормални хора като нас, а не озверели примати надъхани от рекламните диплянки-пътеводители, които сорос напечата и им раздаде като покана да напъплят Европа. В моето училище 1980г. имаше българскиговорящо негърче родено от смесен брак. Народна Република България имаше дружески отношения с много африкански държави, които имаха социалистическа ориентация. Тогава в нашия лагер нещата си бяха под контрол и нямаше изродщини и хаос като сегашните. Ааа, не, всъщност имаше- тоалетната хартия и бананите бяха дефицитни. Ужас! Сега сме си много по-добре.
  • 13 Барчо

    3 5 Отговор
    Не бъдете така жестоки към другите раси колеги, арабобритите са наши приятели и ние нищо лошо не сме видели от тях ! Човекът отишъл да гледа мач, а вие сте го пребили, не бива така !
  • 14 ККК

    1 4 Отговор

    До коментар #9 от "El corason*":

    Добре им го каза на жалкарчетата. За съжаление и много свестни българи ще пострадат покраи тия лекенца...
  • 15 ШОП

    0 0 Отговор
    50те години на мин. Век в белгия бяха докарани група негри и сложени в зоологическа градина заградени като животни. Повечето измряха след два три месеца престой и сега на това място има паметник и музей. Колко бързо се променят нещата, и какви ли още неща ще доживеем?