Last news in Fakti

26 Октомври, 2018 17:27 1 335 2

Моуриньо: Няма да си връщане Ибрахимович

  • ибрахимович-
  • моуриньо-
  • трансфер-
  • ла галакси-
  • манчестър юнайтед

"Това не е възможно", заяви Специалния

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо категорично отхвърли възможността да се опита да върне Златан Ибрахимович на "Олд Трафорд" през януари. Такъв слух се появи в последната седмица, след като "червените дяволи" очевидно изпитват трудности в атакуващ план. От началото на сезона Ромелу Лукаку, Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд и Алексис Санчес имат общо 10 гола. Белгийският централен нападател пък не се е разписвал в последните си осем мача. Въпреки това Моуриньо твърди, че не е загубил доверието си в него.

"Ибрахимович? Не, не. Това не е възможно. Ще дойде денят и мачът, в който Лукаку отново ще вкара и ще върне своята увереност в нормалните си граници. Винаги съм вярвал в това. Нямаше как да му дам почивка срещу Ювентус. Не мисля, че Карик може да играе като нападател. Затова срещу Ювентус играхме с футболистите, с които разполагахме. Ако бях решил да дам почивка на Лукаку и да сложа Рашфорд на върха на атаката, то тогава кой щеше да играе като крило? Не се намираме в най-добрия си момент, че да давам почивка на някого", заяви Моуриньо.

Португалецът добави, че Джеси Лингард има шанс да играе в неделя, но това ще се разбере окончателно утре. Същото важи и за Скот Мактоминей. Алексис Санчес, Маруан Фелаини и Диого Далот ще пропуснат и двубоя с Евертън, тъй като все още са с травми.

"Този момент е труден за Алексис, защото той е контузен. Той влезе в мача с Челси, защото се опита да ни помогне, но физическото му състояние не беше добро. След това трябваше да спре. Не можеше да играе срещу Ювентус, няма да бъде на разположение и за следващия мач. Сега целта е да постигне най-доброто си физическо състояние. Той пристигна в отбора миналия сезон през януари. Това по принцип никога не е лесно за който и да било играч. Той обаче започна добре този сезон. Направи отлична подготовка, след което започна много добре срещу Лестър. След това се контузи. После се завърна, но след това отново се контузи. Всичко това му пречи, защото той е такъв тип играч, който има нужда от цялата си острота, за да покаже най-доброто от себе си", добави Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кучето шаро

    1 0 Отговор
    Кво няма да си ?
  • 2 Велислав

    1 0 Отговор
    Ако Златан Се върне ще помогне много на Манчестър . Ако се върне ще направи около 150 мача 135 гола .Той е Бог. Дори и на 37 години ,според мен е най добрият нападател в света